salierų šaknies

Kepta menkė su troškintais lapiniais kopūstais

Kepta menkė su troškintais lapiniais kopūstais Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Šiam patiekalui pagaminti reikalingų ingredientų galite įsigyti „Rimi“ parduotuvėse. Kepta menkė su troškintais lapiniais kopūstais Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Šiam patiekalui pagaminti reikalingų ingredientų galite įsigyti „Rimi“ parduotuvėse. Porcijos Gaminimo laikas 4porcijos 40minučių Porcijos 4porcijos Gaminimo laikas 40minučių Patiekalo tipas Pagrindinis patiekalas Ingredientai 4 vnt morkų1 vnt salierų šaknies400 g bulvių900 g šviežios menkės (šviežios atlantinių menkių filė be odos)4 valg. šaukštai alyvuogių aliejaus8 česnako skiltelės1 geltonas svogūnas250 g lapinių kopūstų (angl. kale)80 ml baltojo...

Skaityti daugiau

Kiaušinio trynys su trumų skonio pieno putomis ir keptu salieru

Kiaušinio trynys su trumų skonio pieno putomis ir keptu salieru Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Kiaušinio trynys su trumų skonio pieno putomis ir keptu salieru Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos Gaminimo laikas 2 15-30minučių Porcijos 2 Gaminimo laikas 15-30minučių Patiekalo tipas Užkandis Ingredientai 4 kiaušiniai40 g salierų šaknies40 g pieno6 g trumų druskos pipirų acto aliejaus Porcijos: Ingredientai 4 kiaušiniai40 g salierų šaknies40 g pieno6 g trumų druskos pipirų acto aliejaus Porcijos: Patiekalo tipas Užkandis Gaminimo instrukcijos Į verdantį vandenį įpilkite truputį acto, pasūdykite. Atsargiai įmuškite...

Skaityti daugiau

Partneriai

Pin It on Pinterest