Porcijos | Gaminimo laikas |
2 | 10min |
Porcijos |
2 |
Gaminimo laikas |
10min |
Ingredientai
- 200 g brandintos jautienos filė
- 1 smulkiau pjaustyto valgomojo svogūnėlio
- 1 v. š. smulkiai pjaustytų kaparių
- 1/2 v. š. smulkiai pjaustytų petražolių
- 1 karnišono
- 10 lašų tabasko padažo
- 1 kiaušinio trynio
- 1/2 v. š. trumų aliejaus
Porcijos:
Ingredientai
Porcijos:
|
Gaminimo instrukcijos
- Aštriu peiliu supjaustykite jautienos filė plonomis riekelėmis skersai skaidulų pluošto. Tada susmulkinkite 2–3 mm kvadratėliais ir sudėkite į vidutinio didumo dubenį.
- Sumeskite paruoštus svogūnėlius, karnišonus, kaparius ir petražoles. Sumaišykite ir įlašinkite tabasko padažo. Vos vos pagardinkite druska ir pipirais.
- Įmuškite trynį ir sumaišykite. Apšlakstykite trumų aliejumi. Patiekite su paskrudinta balta ar juoda duonele.
Maistinė vertė
Brandinto didkepsnio tartaras
Vienos porcijos maistinė vertė
Kalorijos 288
Kalorijos iš riebalų 180
% Dienos norma*
Riebalai 20g
31%
Sotieji riebalai 8g
40%
Polinesotieji riebalai 1g
Mononosotieji riebalai 8g
Cholesterolis 87mg
29%
Natris 384mg
16%
Kalis 315mg
9%
Protein 26g
52%
Kalcis
1%
Geležis
15%
* Procentinė dienos normos dalis paskaičiuota pagal dietą, kurią sudaro 2000 kalorijų dienai.
Pasidalink šiuo receptu