smulkiai pjaustytų petražolių

Varškės sūriu įdaryti kepti svogūnai

Varškės sūriu įdaryti kepti svogūnai Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Visus produktus galite įsigyti RIMI parduotuvėse Varškės sūriu įdaryti kepti svogūnai Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Visus produktus galite įsigyti RIMI parduotuvėse Porcijos Gaminimo laikas 3asmenys 1valanda Porcijos 3asmenys Gaminimo laikas 1valanda Patiekalo tipas Užkandis Ingredientai 6 vnt baltųjų svogūnų2 valg. šaukštai alyvuogių aliejaus100 g varškės arba fetos sūrio50 g džiūvesėlių5 g aitrioji paprika4 vnt saulėje džiovintų pomidorų1 žiubsnelis čiobrelių2 arb. šaukšteliai smulkiai pjaustytų petražolių50 g graikinių riešutų1 vnt kiaušinio Porcijos: asmenys Ingredientai 6 vnt baltųjų svogūnų2...

Skaityti daugiau

Brandinto didkepsnio tartaras

Brandinto didkepsnio tartaras Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Brandinto didkepsnio tartaras Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos Gaminimo laikas 2 10min Porcijos 2 Gaminimo laikas 10min Patiekalo tipas Užkandis Ingredientai 200 g brandintos jautienos filė1 smulkiau pjaustyto valgomojo svogūnėlio1 v. š. smulkiai pjaustytų kaparių1/2 v. š. smulkiai pjaustytų petražolių1 karnišono10 lašų tabasko padažo1 kiaušinio trynio1/2 v. š. trumų aliejaus Porcijos: Ingredientai 200 g brandintos jautienos filė1 smulkiau pjaustyto valgomojo svogūnėlio1 v. š. smulkiai pjaustytų kaparių1/2 v. š. smulkiai pjaustytų petražolių1 karnišono10 lašų tabasko padažo1 kiaušinio trynio1/2 v....

Skaityti daugiau

Partneriai

Pin It on Pinterest