Burgundiškos jautienos troškinys
Balsai: 6
Įvertinimas: 3.83
Tavo vertinimas:
Įvertink šį receptą!
Print Recipe
Patarimai: visus produktus galite įsigyti RIMI parduotuvėje; troškinį galite patiekti su virtomis bulvėmis, bulvių koše ar prancūzišku batonu.
Burgundiškos jautienos troškinys
Balsai: 6
Įvertinimas: 3.83
Tavo vertinimas:
Įvertink šį receptą!
Print Recipe
Patarimai: visus produktus galite įsigyti RIMI parduotuvėje; troškinį galite patiekti su virtomis bulvėmis, bulvių koše ar prancūzišku batonu.
Porcijos Prep Time Gaminimo laikas
4porcijos 30min 2valandos
Porcijos Prep Time
4porcijos 30min
Gaminimo laikas
2valandos
Ingredientai
Porcijos: porcijos
Ingredientai
Porcijos: porcijos
Gaminimo instrukcijos
  1. Jautieną supjaustykite stambiais gabaliukais (maždaug 4–5 cm dydžio).
  2. Į keptuvę įpilkite šaukštą aliejaus ir kepkite, kol gražiai apskrus (mėsos dėkite po nedaug, kad ji keptų, o ne troškintųsi). Atsidėkite.
  3. Rūkytą šoninę supjaustykite plonomis riekelėmis ir kepkite keptuvėje, kol gražiai apskrus. Išimkite ir atsidėkite.
  4. Į keptuvę įmeskite pusę sviesto. Sužerkite susmulkintą česnaką (2 skilteles), svogūnus, griežinėliais supjaustytas morkas, porus ir apkepkite.
  5. Pabarstykite miltais, druska, pipirais ir dar pakepkite 2 min.
  6. Į gilų troškinimo indą (su dangčiu) supilkite sultinį, vyną, trintus pomidorus.
  7. Įdėkite lauro lapą, kapotus čiobrelius, petražoles, mėsą, skrudintą šoninę ir apkeptas daržoves
  8. Uždenkite ir pašaukite į iki 150 ºC temperatūros įkaitintą orkaitę 2 val. 30 min.
  9. Keptuvėje ištirpinkite likusį sviestą ir pakepinkite svogūnėlius su grybais 2 min. Sudėkite juos į troškinį, likus 30 min. iki troškinimo pabaigos.
Maistinė vertė
Burgundiškos jautienos troškinys
Vienos porcijos maistinė vertė
Kalorijos 359 Kalorijos iš riebalų 180
% Dienos norma*
Riebalai 20g 31%
Sotieji riebalai 9g 45%
Polinesotieji riebalai 1g
Mononosotieji riebalai 8g
Cholesterolis 32mg 11%
Natris 39mg 2%
Kalis 568mg 16%
Angliavandeniai 21g 7%
Skaidulinės medžiagos 4g 16%
Cukrus 4g
Protein 5g 10%
Vitaminas A 9%
Vitaminas C 10%
Kalcis 7%
Geležis 19%
* Procentinė dienos normos dalis paskaičiuota pagal dietą, kurią sudaro 2000 kalorijų dienai.
Pasidalink šiuo receptu