aliejaus

Vengriškas lečas

Vengriškas lečas Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos: 3 stiklainiai po 750 ml Vengriškas lečas Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos: 3 stiklainiai po 750 ml Gaminimo laikas 1.5valandos Gaminimo laikas 1.5valandos Patiekalo tipas Pagrindinis patiekalas Ingredientai 1 kg pomidorų2 kg paprikų3 vnt baltųjų svogūnų100 ml aliejaus1 valg. šaukštas druskos1 valg. šaukštas cukraus Porcijos: Ingredientai 1 kg pomidorų2 kg paprikų3 vnt baltųjų svogūnų100 ml aliejaus1 valg. šaukštas druskos1 valg. šaukštas cukraus Porcijos: Patiekalo tipas Pagrindinis patiekalas Gaminimo instrukcijos Nulupkite ir supjaustykite svogūnus kubeliais. Pomidorus nuplikykite karštu vandeniu,...

Skaityti daugiau

Špinatų pyragas

Špinatų pyragas Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Visus produktus galite įsigyti IKI parduotuvėse Špinatų pyragas Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Visus produktus galite įsigyti IKI parduotuvėse Porcijos Gaminimo laikas 8porcijos 1valanda Porcijos 8porcijos Gaminimo laikas 1valanda Patiekalo tipas Pagrindinis patiekalas Ingredientai 200 g špinatų (lapų)3 vnt kiaušiniai100 g cukraus200 g pieno50 g aliejaus400 g miltų20 g vanilinio cukraus50 g sezoninių uogų (papuošimui) druska (pagal skonį) Porcijos: porcijos Ingredientai 200 g špinatų (lapų)3 vnt kiaušiniai100 g cukraus200 g pieno50 g aliejaus400 g miltų20 g vanilinio cukraus50 g sezoninių...

Skaityti daugiau

Klasikiniai falafeliai

Klasikiniai falafeliai Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Visus produktus galite įsigyti RIMI parduotuvėse. Klasikiniai falafeliai Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Visus produktus galite įsigyti RIMI parduotuvėse. Porcijos Gaminimo laikas 3porcijos 2valandos Porcijos 3porcijos Gaminimo laikas 2valandos Patiekalo tipas Užkandis Ingredientai 200 g konservuotų ar virtų avinžirnių (mirkytų)100 g baltųjų svogūnų200 g petražolių200 g kalendrų1 vnt jalapenas3 vnt česnako skiltelių,1 arb. šaukštelio kumino1 arb. šaukštelio druskos4 g kardamono2 g juodųjų pipirų50 g avinžirnių miltų aliejaus (kepimui) Porcijos: porcijos Ingredientai 200 g konservuotų ar virtų avinžirnių (mirkytų)100 g baltųjų...

Skaityti daugiau

Karis su lęšiais ir žirneliais kokosų padaže

Karis su lęšiais ir žirneliais kokosų padaže Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Visus produktus galite įsigyti RIMI parduotuvėse Karis su lęšiais ir žirneliais kokosų padaže Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Visus produktus galite įsigyti RIMI parduotuvėse Porcijos Gaminimo laikas 4porcijos 45minutės Porcijos 4porcijos Gaminimo laikas 45minutės Patiekalo tipas Pagrindinis patiekalas Ingredientai 400 g konservuotų lešių220 ml kokosų pieno200 g šaldytų žaliųjų žirnelių200 g rudųjų ryžių4 valg. šaukštai natūralaus jogurto1 vnt didelio svogūno2 česnako skiltelės1 vnt aitrioji paprika1 vnt morka10 g imbiero šaknies1 arb šaukšt aliejaus15 g kario...

Skaityti daugiau

Putpelių kiaušinių ir lašišų iešmeliai

Putpelių kiaušinių ir lašišų iešmeliai Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Visus produktus galite įsigyti RIMI parduotuvėse. Putpelių kiaušinių ir lašišų iešmeliai Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Visus produktus galite įsigyti RIMI parduotuvėse. Porcijos Gaminimo laikas 2asmenys 30minučių Porcijos 2asmenys Gaminimo laikas 30minučių Patiekalo tipas Pagrindinis patiekalas Ingredientai 12 vnt putpelių kiaušiniai1 daigų ar rukolos (pakuotė)6 vnt saulėje džiovintų pomidorų3 arb. šaukšt krienų4 vnt marinuotų agurkų250 g sūdytų lašišų filė1 valg. šaukštas aliejaus druskos ir pipirų (pagal skonį) Porcijos: asmenys Ingredientai 12 vnt putpelių kiaušiniai1 daigų ar rukolos...

Skaityti daugiau

Partneriai

Pin It on Pinterest