Itališkas Tiramisu desertas su uogomis
Balsai: 0
Įvertinimas: 0
Tavo vertinimas:
Įvertink šį receptą!
Print Recipe
Visus produktus galite įsigyti RIMI parduotuvėse.
Itališkas Tiramisu desertas su uogomis
Balsai: 0
Įvertinimas: 0
Tavo vertinimas:
Įvertink šį receptą!
Print Recipe
Visus produktus galite įsigyti RIMI parduotuvėse.
Porcijos Prep Time Passive Time
4porcijos 30minučių 8valandos
Porcijos Prep Time
4porcijos 30minučių
Passive Time
8valandos
Ingredientai
Porcijos: porcijos
Ingredientai
Porcijos: porcijos
Gaminimo instrukcijos
  1. Išspauskite citrinų sultis. Dubenyje sumaišykite uogas su vandeniu, cukrumi, pipirmėtėmis ir puse turimų sulčių. Palikite 10 minučių.
  2. Kitame dubenyje sudėkite grietinėlę, cukraus pudrą, maskarponės sūrį ir likusias sultis. Viską kruopščiai išmaišykite.
  3. Susidariusį sirupą iš sumaišytų uogų, vandens, cukraus, pipirmėčių ir žaliųjų citrinų sulčių supilkite į atskirą indą, kuriame bus patogu mirkyti sausainius.
  4. Pamerkite sausainius į sirupą ir suformuokite pirmąjį torto sluoksnį. Antras sluoksnis – sūrio kremas, kurį apibarstykite uogomis.
  5. Pakartokite kelis sluoksnius tokia pačia eiga, kad viršuje liktų sūrio kremas.
  6. Tortą nakčiai palikite šaldytuve.
  7. Papuoškite migdolų drožlėmis, pirpirmėtėmis ir uogomis.
Maistinė vertė
Itališkas Tiramisu desertas su uogomis
Vienos porcijos maistinė vertė
Kalorijos 1788 Kalorijos iš riebalų 891
% Dienos norma*
Riebalai 99g 152%
Sotieji riebalai 52g 260%
Polinesotieji riebalai 3g
Mononosotieji riebalai 15g
Natris 3mg 0%
Kalis 71mg 2%
Angliavandeniai 104g 35%
Skaidulinės medžiagos 0.2g 1%
Cukrus 28g
Protein 15g 30%
Vitaminas A 1%
Vitaminas C 30%
Kalcis 1%
Geležis 1%
* Procentinė dienos normos dalis paskaičiuota pagal dietą, kurią sudaro 2000 kalorijų dienai.
Pasidalink šiuo receptu