Porcijos | Prep Time | Passive Time |
4porcijos | 30minučių | 8valandos |
Porcijos | Prep Time |
4porcijos | 30minučių |
Passive Time |
8valandos |
Ingredientai
- 600 g sausainių (damų piršteliai)
- 400 g kreminio sūrio
- 1000 g uogų (pasirinktinai)
- 4 vnt šviežių laimo sulčių
- pipirmetės (sauja pipirmečių)
- 4 valg. šaukštai cukrus
- 100 ml vandens
- 200 g cukraus pudros
- 500 g maskarponės sūrio
Porcijos: porcijos
Ingredientai
Porcijos: porcijos
|
Gaminimo instrukcijos
- Išspauskite citrinų sultis. Dubenyje sumaišykite uogas su vandeniu, cukrumi, pipirmėtėmis ir puse turimų sulčių. Palikite 10 minučių.
- Kitame dubenyje sudėkite grietinėlę, cukraus pudrą, maskarponės sūrį ir likusias sultis. Viską kruopščiai išmaišykite.
- Susidariusį sirupą iš sumaišytų uogų, vandens, cukraus, pipirmėčių ir žaliųjų citrinų sulčių supilkite į atskirą indą, kuriame bus patogu mirkyti sausainius.
- Pamerkite sausainius į sirupą ir suformuokite pirmąjį torto sluoksnį. Antras sluoksnis – sūrio kremas, kurį apibarstykite uogomis.
- Pakartokite kelis sluoksnius tokia pačia eiga, kad viršuje liktų sūrio kremas.
- Tortą nakčiai palikite šaldytuve.
- Papuoškite migdolų drožlėmis, pirpirmėtėmis ir uogomis.
Maistinė vertė
Itališkas Tiramisu desertas su uogomis
Vienos porcijos maistinė vertė
Kalorijos 1788
Kalorijos iš riebalų 891
% Dienos norma*
Riebalai 99g
152%
Sotieji riebalai 52g
260%
Polinesotieji riebalai 3g
Mononosotieji riebalai 15g
Natris 3mg
0%
Kalis 71mg
2%
Angliavandeniai 104g
35%
Skaidulinės medžiagos 0.2g
1%
Cukrus 28g
Protein 15g
30%
Vitaminas A
1%
Vitaminas C
30%
Kalcis
1%
Geležis
1%
* Procentinė dienos normos dalis paskaičiuota pagal dietą, kurią sudaro 2000 kalorijų dienai.
Pasidalink šiuo receptu