vandens

Šalta japoniškoji mačia arbata su pienu

Šalta japoniškoji mačia arbata su pienu Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Šalta japoniškoji mačia arbata su pienu Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos Gaminimo laikas 2porcijos 15 minučių Porcijos 2porcijos Gaminimo laikas 15 minučių Patiekalo tipas Gėrimai Ingredientai 2 valg. šaukštai mačia miltelių2 valg. šaukštai vandens (karšto)200 ml vandens (šilto) ledo kubelių50 ml augalinio pieno (sojų, migdolų ar kt.) Porcijos: porcijos Ingredientai 2 valg. šaukštai mačia miltelių2 valg. šaukštai vandens (karšto)200 ml vandens (šilto) ledo kubelių50 ml augalinio pieno (sojų, migdolų ar kt.) Porcijos: porcijos Patiekalo tipas...

Skaityti daugiau

Žalioji gaspačo sriuba

Žalioji gaspačo sriuba Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Visus produktus galite įsigyti RIMI parduotuvėse Žalioji gaspačo sriuba Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Visus produktus galite įsigyti RIMI parduotuvėse Porcijos Gaminimo laikas 2porcijos 30minučių Porcijos 2porcijos Gaminimo laikas 30minučių Patiekalo tipas Sriuba Ingredientai 90 g špinatų2 vnt didelių ir prinokusių avokadų1 vnt agurkas3 vnt saliero stiebų240 g ledo kubelių240 ml vandens (šalto)60 ml laimo sulčių druskos ir pipirų (pagal skonį) Porcijos: porcijos Ingredientai 90 g špinatų2 vnt didelių ir prinokusių avokadų1 vnt agurkas3 vnt saliero stiebų240 g ledo...

Skaityti daugiau

Auksaspalvis žuvies ir jūrų gėrybių troškinys

Auksaspalvis žuvies ir jūrų gėrybių troškinys Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Visus produktus galite įsigyti RIMI parduotuvėse. Auksaspalvis žuvies ir jūrų gėrybių troškinys Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Visus produktus galite įsigyti RIMI parduotuvėse. Porcijos Gaminimo laikas 5porcijos 45minutės Porcijos 5porcijos Gaminimo laikas 45minutės Patiekalo tipas Pagrindinis patiekalas Ingredientai 400 g šviežios menkės300 g šviežios lašišos filė50 g poro1 vnt geltonas svogūnas1 valg. šaukštas sviesto1 skiltelė česnako skiltelė druskos ir pipirų (pagal skonį)1 arb. šaukštelio čiobrelių1 arb. šaukštelio baziliko250 ml baltojo vyno1 vnt žuvies sultinio kubelio200 ml...

Skaityti daugiau

Karis su lęšiais ir žirneliais kokosų padaže

Karis su lęšiais ir žirneliais kokosų padaže Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Visus produktus galite įsigyti RIMI parduotuvėse Karis su lęšiais ir žirneliais kokosų padaže Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Visus produktus galite įsigyti RIMI parduotuvėse Porcijos Gaminimo laikas 4porcijos 45minutės Porcijos 4porcijos Gaminimo laikas 45minutės Patiekalo tipas Pagrindinis patiekalas Ingredientai 400 g konservuotų lešių220 ml kokosų pieno200 g šaldytų žaliųjų žirnelių200 g rudųjų ryžių4 valg. šaukštai natūralaus jogurto1 vnt didelio svogūno2 česnako skiltelės1 vnt aitrioji paprika1 vnt morka10 g imbiero šaknies1 arb šaukšt aliejaus15 g kario...

Skaityti daugiau

Mandarinų džemas

Mandarinų džemas Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Visus produktus galite įsigyti RIMI parduotuvėse. Mandarinų džemas Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Visus produktus galite įsigyti RIMI parduotuvėse. Gaminimo laikas 1valanda Gaminimo laikas 1valanda Ingredientai 1500 g mandarinų (nuluptų)700 g mandarinų sulčių15 g malto imbiero15 ml vandens700 g cukraus (granuliuoto cukraus)15 mg vanilės ekstrakto23 g tirštinamojo uogienės mišinio su pektinu Porcijos: Ingredientai 1500 g mandarinų (nuluptų)700 g mandarinų sulčių15 g malto imbiero15 ml vandens700 g cukraus (granuliuoto cukraus)15 mg vanilės ekstrakto23 g tirštinamojo uogienės mišinio su pektinu Porcijos: Gaminimo...

Skaityti daugiau

Partneriai

Pin It on Pinterest