Specialiai šefo kurtas receptas aukščiausios kokybės jautienai paruošti. Skanaus!
Porcijos |
3 |
Porcijos |
3 |
Ingredientai
Porcijos:
Ingredientai
Porcijos:
|
Gaminimo instrukcijos
- Įkaitinkite keptuvę su šlakeliu aliejaus. Tada dėkite nugarinę su kaulu. Kepkite 2 min. ant didelės ugnies. Tuomet kepsnį apverskite ir kepkite dar 2 min. Įdėkite sviesto, šviežio rozmarino. Kepsniui baigus kepti, nukelkite nuo ugnies ir palaikykite 3 min. keptuvėje. Makaronus išvirkite pagal gamintojų rekomendacijas. Daržoves smulkiai supjaustykite, apkepkite keptuvėje. Sudėkite makaronus ir gerai išmaišykite.
- ŠEFO PATARIMAS: Prieš dėdami mėsą į keptuvę, įsitikinkite, kad ši gerai įkaitusi. Taip užskrudinsite mėsą ir išlaikysite ją sultingesnę.
Maistinė vertė
Jautienos kepsnys su kiaušininiais makaronais
Vienos porcijos maistinė vertė
Kalorijos 488
Kalorijos iš riebalų 297
% Dienos norma*
Riebalai 33g
51%
Sotieji riebalai 11g
55%
Trans-riebalai 0.01g
Polinesotieji riebalai 3g
Mononosotieji riebalai 15g
Cholesterolis 90mg
30%
Natris 1940mg
81%
Kalis 500mg
14%
Angliavandeniai 26g
9%
Skaidulinės medžiagos 4g
16%
Cukrus 2g
Protein 23g
46%
Vitaminas A
82%
Vitaminas C
153%
Kalcis
3%
Geležis
20%
* Procentinė dienos normos dalis paskaičiuota pagal dietą, kurią sudaro 2000 kalorijų dienai.
Pasidalink šiuo receptu