Kepta obuoliais įdaryta antis
Balsai: 0
Įvertinimas: 0
Tavo vertinimas:
Įvertink šį receptą!
Print Recipe
Visus produktus galite įsigyti RIMI parduotuvėse
Kepta obuoliais įdaryta antis
Balsai: 0
Įvertinimas: 0
Tavo vertinimas:
Įvertink šį receptą!
Print Recipe
Visus produktus galite įsigyti RIMI parduotuvėse
Porcijos Prep Time Gaminimo laikas
5porcijos 40minučių 1,5valandos
Porcijos Prep Time
5porcijos 40minučių
Gaminimo laikas
1,5valandos
Ingredientai
Porcijos: porcijos
Ingredientai
Porcijos: porcijos
Gaminimo instrukcijos
  1. Vidutiniame dubenyje sumaišykite majonezą, česnaką, svogūną ir prieskonius.
  2. Nuplaukite antį ir nusausinkite ją popieriniu rankšluosčiu. Įtrinkite antį majonezo mišiniu ir sandariai uždenkite plastikine plėvele. Palikite ją marinuotis šaldytuve per naktį.
  3. Kitą dieną nuvalykite marinato perteklių nuo anties. Išvalykite ir supjaustykite morkas stambiais gabalais, o obuolį supjaustykite maždaug aštuoniomis skiltelėmis. Įdarykite antį ryžiais ir ant viršaus uždėkite morkų ir obuolių griežinėlių (taip bus lengviau juos išimti po kepimo).
  4. Kepkite antį 180 °C temperatūroje apie 90 minučių arba kol išorė taps aukso spalvos. Prieš pjaustydami pašalinkite kuo daugiau morkų ir obuolių. Supjaustykite, patiekite ir mėgaukitės!
Maistinė vertė
Kepta obuoliais įdaryta antis
Vienos porcijos maistinė vertė
Kalorijos 673 Kalorijos iš riebalų 423
% Dienos norma*
Riebalai 47g 72%
Sotieji riebalai 9g 45%
Polinesotieji riebalai 23g
Mononosotieji riebalai 10g
Cholesterolis 38mg 13%
Natris 763mg 32%
Kalis 188mg 5%
Angliavandeniai 36g 12%
Skaidulinės medžiagos 4g 16%
Cukrus 5g
Protein 26g 52%
Vitaminas A 0.2%
Vitaminas C 4%
Kalcis 2%
Geležis 3%
* Procentinė dienos normos dalis paskaičiuota pagal dietą, kurią sudaro 2000 kalorijų dienai.
Pasidalink šiuo receptu