obuolio

Kepta obuoliais įdaryta antis

Kepta obuoliais įdaryta antis Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Visus produktus galite įsigyti RIMI parduotuvėse Kepta obuoliais įdaryta antis Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Visus produktus galite įsigyti RIMI parduotuvėse Porcijos Prep Time Gaminimo laikas 5porcijos 40minučių 1,5valandos Porcijos Prep Time 5porcijos 40minučių Gaminimo laikas 1,5valandos Patiekalo tipas Pagrindinis patiekalas Ingredientai 1 vnt antis250 ml majonezo6 vnt česnako skiltelė1/2 vnt geltonas svogūnas druskos ir pipirų (pagal skonį)600 g rudųjų ryžių1 vnt obuolio2 vnt morkų Porcijos: porcijos Ingredientai 1 vnt antis250 ml majonezo6 vnt česnako skiltelė1/2 vnt geltonas...

Skaityti daugiau

Kugelis

Kugelis Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Kugelis Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos Gaminimo laikas 3porcijos 2valandos Porcijos 3porcijos Gaminimo laikas 2valandos Patiekalo tipas Pagrindinis patiekalas Ingredientai 500 g bulvių150 g morkų1 vnt obuolio1/2 vnt geltonas svogūnas1-2 česnako skiltelė druskos ir pipirų (pagal skonį)200 g miltų1/2 arb. šauktelio kepimo miltelių2 vnt kiaušinių Porcijos: porcijos Ingredientai 500 g bulvių150 g morkų1 vnt obuolio1/2 vnt geltonas svogūnas1-2 česnako skiltelė druskos ir pipirų (pagal skonį)200 g miltų1/2 arb. šauktelio kepimo miltelių2 vnt kiaušinių Porcijos: porcijos Patiekalo tipas Pagrindinis patiekalas Gaminimo...

Skaityti daugiau

Obuolių traškučiai su belgiško šokolado putėsiais ir bazilikų pudra

Obuolių traškučiai su belgiško šokolado putėsiais ir bazilikų pudra Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Obuolių traškučiai su belgiško šokolado putėsiais ir bazilikų pudra Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos Gaminimo laikas 2 50min Porcijos 2 Gaminimo laikas 50min Patiekalo tipas Desertas Ingredientai 40 g juodojo šokolado85 g grietinėlės1 vnt, kaiušinio10 g cukraus10 g alyvuogių aliejaus šviežių bazilikų2 g jūros druskos1 vnt. obuolio8 ml Amareto likerio Porcijos: Ingredientai 40 g juodojo šokolado85 g grietinėlės1 vnt, kaiušinio10 g cukraus10 g alyvuogių aliejaus šviežių bazilikų2 g jūros druskos1 vnt. obuolio8...

Skaityti daugiau

Partneriai

Pin It on Pinterest