Kepti obuoliai su migdolais, karameliniu padažu ir ledais
Balsai: 0
Įvertinimas: 0
Tavo vertinimas:
Įvertink šį receptą!
Print Recipe
Visus produktus galite įsigyti "Rimi" parduotuvėse.
Kepti obuoliai su migdolais, karameliniu padažu ir ledais
Balsai: 0
Įvertinimas: 0
Tavo vertinimas:
Įvertink šį receptą!
Print Recipe
Visus produktus galite įsigyti "Rimi" parduotuvėse.
Porcijos Prep Time Gaminimo laikas
3asmenys 10minučių 30minučių
Porcijos Prep Time
3asmenys 10minučių
Gaminimo laikas
30minučių
Ingredientai
Porcijos: asmenys
Ingredientai
Porcijos: asmenys
Gaminimo instrukcijos
  1. Įkaitinkite orkaitę iki 200 °C temperatūros.
  2. Sumaišykite migdolus, sviestą ir kiaušinio trynį.
  3. Padalinkite ir išimkite šerdis iš obuolių. Sudėkite juos į orkaitei tinkamą formą prapjautu paviršiumi į viršų. Šerdies ertmę užpildykite migdolų mase.
  4. Įdėkite skardą į orkaitę 20 minučių arba tol, kol migdolų masė įgaus gražią spalvą.
  5. Sumaišykite cukrų, grietinėlę ir sirupą plačiame puode storu dugnu. Gerai užvirinkite mišinį, kol temperatūra bus 115 °C.
  6. Patiekite obuolius su karštu karameliniu padažu ir ledais ar plakta grietinėle.
Šis receptas neturi kol kas neturi maistinės vertės informacijos.
Pasidalink šiuo receptu