Porcijos | Prep Time | Gaminimo laikas |
3asmenys | 10minučių | 30minučių |
Porcijos | Prep Time |
3asmenys | 10minučių |
Gaminimo laikas |
30minučių |
Ingredientai
- Obuoliams reikės
- 200 g migdolų
- 50 g sviesto (kambario temperatūros)
- 2 vnt kiaušinių trynių
- 3 vnt obuolių
- Karameliniam padažui reikės
- 100 g cukraus
- 100 ml plaktos grietinėlės (35 proc. riebumo)
- 100 ml agavų sirupo
- Patiekimui
- plaktos grietinėlės (35 proc. riebumo) (pagal skonį)
Porcijos: asmenys
Ingredientai
Porcijos: asmenys
|
Gaminimo instrukcijos
- Įkaitinkite orkaitę iki 200 °C temperatūros.
- Sumaišykite migdolus, sviestą ir kiaušinio trynį.
- Padalinkite ir išimkite šerdis iš obuolių. Sudėkite juos į orkaitei tinkamą formą prapjautu paviršiumi į viršų. Šerdies ertmę užpildykite migdolų mase.
- Įdėkite skardą į orkaitę 20 minučių arba tol, kol migdolų masė įgaus gražią spalvą.
- Sumaišykite cukrų, grietinėlę ir sirupą plačiame puode storu dugnu. Gerai užvirinkite mišinį, kol temperatūra bus 115 °C.
- Patiekite obuolius su karštu karameliniu padažu ir ledais ar plakta grietinėle.
Šis receptas neturi kol kas neturi maistinės vertės informacijos.
Pasidalink šiuo receptu