agavų sirupo

Kepti obuoliai su migdolais, karameliniu padažu ir ledais

Kepti obuoliai su migdolais, karameliniu padažu ir ledais Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Visus produktus galite įsigyti "Rimi" parduotuvėse. Kepti obuoliai su migdolais, karameliniu padažu ir ledais Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Visus produktus galite įsigyti "Rimi" parduotuvėse. Porcijos Prep Time Gaminimo laikas 3asmenys 10minučių 30minučių Porcijos Prep Time 3asmenys 10minučių Gaminimo laikas 30minučių Patiekalo tipas Desertas Ingredientai Obuoliams reikės200 g migdolų50 g sviesto (kambario temperatūros)2 vnt kiaušinių trynių3 vnt obuoliųKarameliniam padažui reikės100 g cukraus100 ml plaktos grietinėlės (35 proc. riebumo)100 ml agavų sirupoPatiekimui plaktos grietinėlės (35...

Skaityti daugiau

Melionų salotos su perliniu kuskusu ir mėlynuoju sūriu

Melionų salotos su perliniu kuskusu ir mėlynuoju sūriu Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Melionų salotos su perliniu kuskusu ir mėlynuoju sūriu Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos Gaminimo laikas 2 20min Porcijos 2 Gaminimo laikas 20min Patiekalo tipas Salotos Ingredientai Salotoms50 g sauso perlinio kuskuso50 g grąžgarsčių200 g meliono100 g žaliųjų ar raudonųjų vynuogių60 g mėlynojo pelėsinio sūrio sauja graikinių riešutųPadažui3 v. š. alyvuogių aliejaus1 v. š. citrinos sulčių,1 a. š. agavų sirupo druskos juodųjų pipirų Porcijos: Ingredientai Salotoms50 g sauso perlinio kuskuso50 g grąžgarsčių200 g meliono100...

Skaityti daugiau

Kefyro panna cotta su uogomis

Kefyro panna cotta su uogomis Balsai: 7 Įvertinimas: 2.71 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Kefyro panna cotta su uogomis Balsai: 7 Įvertinimas: 2.71 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos Gaminimo laikas Passive Time 3 20min 2val. Porcijos 3 Gaminimo laikas Passive Time 20min 2val. Patiekalo tipas Desertas Ingredientai Panna cottai600 g natūralaus kefyro150 g vandens2 a. š. želatinos25 g agavų sirupoViršutiniam sluoksniui250 g sezoninių uogų šviežios mėtos Porcijos: Ingredientai Panna cottai600 g natūralaus kefyro150 g vandens2 a. š. želatinos25 g agavų sirupoViršutiniam sluoksniui250 g sezoninių uogų šviežios mėtos Porcijos: Patiekalo tipas Desertas Gaminimo instrukcijos Želatiną...

Skaityti daugiau

Partneriai

Pin It on Pinterest