Porcijos | Gaminimo laikas |
4 | 30minučių |
Porcijos |
4 |
Gaminimo laikas |
30minučių |
Ingredientai
- 6 kivių
- 600 g anakardžių riešutų
- 500 ml vandens
- 1 citrinos sulčių,
- 1 valg. šaukšto kokosų aliejaus
- 1 valg. šaukšto klevų sirupo
- 2 valg. šaukštų augalinio pieno (sojų, migdolų ar kt.)
- kokosų drožlių papuošti
Porcijos:
Ingredientai
Porcijos:
|
Gaminimo instrukcijos
- Anakardžius užpilkite šaltu virintu vandeniu, supilkite citrinos sultis ir palaikykite per naktį, kad išbrinktų.
- . Į virtuvinį trintuvą suberkite anakardžius, supilkite kokosų aliejų, klevų sirupą, augalinį pieną, 2 šaukštus vandens, kuriame mirko riešutai. Viską sutrinkite iki vientisos masės, sudėkite į stiklines ir palikite šaltai apie 30 min.
- Vieną kivį nulupkite, supjaustykite griežinėliais. Kitus kivius nulupkite ir sutrinkite iki vientisos masės.
- Į stiklines su anakardžių kremu dėkite kivių masę, papuoškite kivio griežinėliu ir kokosų drožlėmis.
Maistinė vertė
Kivių ir anakardžių riešutų desertas
Vienos porcijos maistinė vertė
Kalorijos 964
Kalorijos iš riebalų 648
% Dienos norma*
Riebalai 72g
111%
Sotieji riebalai 16g
80%
Polinesotieji riebalai 12g
Mononosotieji riebalai 36g
Natris 35mg
1%
Kalis 1394mg
40%
Angliavandeniai 67g
22%
Skaidulinės medžiagos 9g
36%
Cukrus 23g
Protein 29g
58%
Vitaminas A
1%
Vitaminas C
124%
Kalcis
9%
Geležis
59%
* Procentinė dienos normos dalis paskaičiuota pagal dietą, kurią sudaro 2000 kalorijų dienai.
Pasidalink šiuo receptu