Porcijos | Gaminimo laikas |
2asmenys | 30minučių |
Porcijos |
2asmenys |
Gaminimo laikas |
30minučių |
Ingredientai
- 12 vnt putpelių kiaušiniai
- 1 daigų ar rukolos (pakuotė)
- 6 vnt saulėje džiovintų pomidorų
- 3 arb. šaukšt krienų
- 4 vnt marinuotų agurkų
- 250 g sūdytų lašišų filė
- 1 valg. šaukštas aliejaus
- druskos ir pipirų (pagal skonį)
Porcijos: asmenys
Ingredientai
Porcijos: asmenys
|
Gaminimo instrukcijos
- Putpelių kiaušinius sudėkite į puodą su verdančiu vandeniu ir pavirkite 2–3 minutes. Atvėsinkite, nulupkite, perpjaukite per pusę.
- Į įkaitintą keptuvę su aliejumi sudėkite lašišų filė ir apkepkite iš abiejų pusių. Iškeptą filė išimkite iš keptuvės, pagardinkite druska ir pipirais, palikite atvėsti.
- Marinuotus agurkėlius supjaustykite griežinėliais.
- Džiovintus pomidorus supjaustykite norimo dydžio gabalėliais.
- Imkite bambukinį iešmelį. Putpelės kiaušinio puseles patepkite krienais. Verkite ant iešmelio putpelės kiaušinio puselę, džiovintą pomidorą, lašišų filė gabalėlį, marinuotą agurko griežinėlį ir vėl putpelės puselę. Putpelių kiaušinių ir lašišų iešmelius papuoškite daigais.
Maistinė vertė
Putpelių kiaušinių ir lašišų iešmeliai
Vienos porcijos maistinė vertė
Kalorijos 710
Kalorijos iš riebalų 279
% Dienos norma*
Riebalai 31g
48%
Sotieji riebalai 3g
15%
Polinesotieji riebalai 1g
Mononosotieji riebalai 0.4g
Natris 3259mg
136%
Kalis 2757mg
79%
Angliavandeniai 58g
19%
Skaidulinės medžiagos 11g
44%
Cukrus 33g
Protein 44g
88%
Vitaminas A
19%
Vitaminas C
52%
Kalcis
9%
Geležis
41%
* Procentinė dienos normos dalis paskaičiuota pagal dietą, kurią sudaro 2000 kalorijų dienai.
Pasidalink šiuo receptu