Salotos su grilyje keptu Halloumi sūriu, bolivine balanda ir arbūzu
Balsai: 0
Įvertinimas: 0
Tavo vertinimas:
Įvertink šį receptą!
Print Recipe
Visus reikiamus produktus galite rasti "Rimi" parduotuvėse
Salotos su grilyje keptu Halloumi sūriu, bolivine balanda ir arbūzu
Balsai: 0
Įvertinimas: 0
Tavo vertinimas:
Įvertink šį receptą!
Print Recipe
Visus reikiamus produktus galite rasti "Rimi" parduotuvėse
Gaminimo laikas
30minučių
Gaminimo laikas
30minučių
Ingredientai
Porcijos:
Ingredientai
Porcijos:
Gaminimo instrukcijos
  1. HALLOUMI sūrį supjaustykite maždaug 1 cm storio griežinėliais.
  2. Grilį įkaitinkite iki vidutinės temperatūros, groteles patepkite 1 šaukštu alyvuogių aliejaus. Sūrį kepkite po 1–2 minutes iš abiejų pusių, arba kol jis pasidarys gražios auksinės spalvos. Iškeptą sūrį palikite šiek tiek atvėsti.
  3. Pasiruoškite užpilą: visus užpilui skirtus ingredientus maisto smulkintuvu sutrinkite iki vientisos masės (naudokite citrinos sultis ir žievelę).
  4. Arbūzą supjaustykite nedideliais kvadratukais.
  5. Bolivinę balandą išvirkite pagal instrukciją, nurodytą ant pakelio, tada leiskite atvėsti.
  6. Į lėkštes dėkite gražgarstes, virtas atvėsintas bolivines balandas, arbūzo gabaliukus, kedrines pinijas, vytintą kumpį ir užpilkite užpilu.
  7. Šalia į tą pačią lėkštę guldykite grilyje kepto HALLOUMI sūrio gabaliukus.
  8. Patiekite kaip gaivius lengvus pietus ar vakarienę, arba spalvingą patiekalą.
Maistinė vertė
Salotos su grilyje keptu Halloumi sūriu, bolivine balanda ir arbūzu
Vienos porcijos maistinė vertė
Kalorijos 2048 Kalorijos iš riebalų 1161
% Dienos norma*
Riebalai 129g 198%
Sotieji riebalai 41g 205%
Polinesotieji riebalai 26g
Mononosotieji riebalai 51g
Cholesterolis 135mg 45%
Natris 1900mg 79%
Kalis 2344mg 67%
Angliavandeniai 164g 55%
Skaidulinės medžiagos 13g 52%
Cukrus 75g
Protein 79g 158%
Vitaminas A 147%
Vitaminas C 122%
Kalcis 53%
Geležis 109%
* Procentinė dienos normos dalis paskaičiuota pagal dietą, kurią sudaro 2000 kalorijų dienai.
Pasidalink šiuo receptu