medaus

Kepta avižinė košė su bananais

Kepta avižinė košė su bananais Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Kepta avižinė košė su bananais Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos Gaminimo laikas 4porcijos 35minutės Porcijos 4porcijos Gaminimo laikas 35minutės Patiekalo tipas Užkandis Ingredientai 150 g avižinių dribsnių2 vnt bananų400 ml pienas50 g razinų2 valg. šaukštai medaus1 valg. šaukštas sviestas1 arb. šaukštelis cukrus Porcijos: porcijos Ingredientai 150 g avižinių dribsnių2 vnt bananų400 ml pienas50 g razinų2 valg. šaukštai medaus1 valg. šaukštas sviestas1 arb. šaukštelis cukrus Porcijos: porcijos Patiekalo tipas Užkandis Gaminimo instrukcijos Į kepimo indą supilkite avižinius...

Skaityti daugiau

Kepta antis mandarinų padaže

Kepta antis mandarinų padaže Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Visus produktus galite įsigyti RIMI parduotuvėse Kepta antis mandarinų padaže Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Visus produktus galite įsigyti RIMI parduotuvėse Porcijos Gaminimo laikas 8porcijos 2valandos Porcijos 8porcijos Gaminimo laikas 2valandos Patiekalo tipas Pagrindinis patiekalas Ingredientai Patiekalui reikės: 50 g augalinio aliejaus1 vnt antis125 ml stiklinės balto vyno25 g cukraus50 g imbiero šaknies1 vnt česnako2 vnt mandarinų4 vnt žvaigždinių anyžių10 g maltų gvazdikėlių0,4 g baltųjų pipirų2 vnt cinamono lazdelių1 vnt aitrioji paprika140 ml sojų padažo9 g medaus2 vnt...

Skaityti daugiau

Kiaulienos nugarinė įdaryta džiovintomis slyvomis

Kiaulienos nugarinė įdaryta džiovintomis slyvomis Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Visus produktus galite įsigyti RIMI parduootuvėse Kiaulienos nugarinė įdaryta džiovintomis slyvomis Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Visus produktus galite įsigyti RIMI parduootuvėse Prep Time Gaminimo laikas 3 valandos 1valanda Prep Time 3 valandos Gaminimo laikas 1valanda Patiekalo tipas Pagrindinis patiekalas Ingredientai 1 kg kiaulienos nugarinės200 g džiovintų slyvų3 valg. šaukštai alyvuogių aliejaus1 valg. šaukštas medaus30 ml apelsinų sulčių česnakų, druskos ir pipirų (pagal skonį) Porcijos: Ingredientai 1 kg kiaulienos nugarinės200 g džiovintų slyvų3 valg. šaukštai alyvuogių aliejaus1...

Skaityti daugiau

Imbieriniai pyragaičiai su žaliąja citrina

Imbieriniai pyragaičiai su žaliąja citrina Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Imbieriniai pyragaičiai su žaliąja citrina Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos Gaminimo laikas Passive Time 5asm 30minučių 30minučių Porcijos 5asm Gaminimo laikas Passive Time 30minučių 30minučių Patiekalo tipas Desertas Ingredientai Meduolinei tešlai reikės:75 g sviesto75 g cukraus25 g medaus250 g aukščiausios rūšies kvietiniai miltai0,25 arb. š soda0,5 arb. š meduolių prieskoniųŽaliųjų citrinų kremui reikės:150 ml laimo sulčių240 g cukraus4 vnt kiaušinio trynio300 g sviestoMorengui reikės: 60 g kiaušinio baltymas75 g cukraus miltelių100 g cukrausCukraus sirupui reikės:30 g cukraus30...

Skaityti daugiau

Geltonasis karis su lašiša

Geltonasis karis su lašiša Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe „Big Green Egg“ virtuvės meistrų receptas. Kepsninės priedai : ketaus grotelės ir ketaus puodas. Geltonasis karis su lašiša Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe „Big Green Egg“ virtuvės meistrų receptas. Kepsninės priedai : ketaus grotelės ir ketaus puodas. Porcijos Prep Time Gaminimo laikas 4asmenys 15minučių 70minučių Porcijos Prep Time 4asmenys 15minučių Gaminimo laikas 70minučių Patiekalo tipas Pagrindinis patiekalas Ingredientai Reikės:4 vnt šviežios lašišos filė su oda (po 150 g)1 vnt geltonos saldžiosios paprikos1 vnt rausvojo svogūno alyvuogių aliejaus250 ml...

Skaityti daugiau

Partneriai

Pin It on Pinterest