Šalta japoniškoji mačia arbata su pienu
Balsai: 0
Įvertinimas: 0
Tavo vertinimas:
Įvertink šį receptą!
Print Recipe
Šalta japoniškoji mačia arbata su pienu
Balsai: 0
Įvertinimas: 0
Tavo vertinimas:
Įvertink šį receptą!
Print Recipe
Porcijos Gaminimo laikas
2porcijos 15 minučių
Porcijos
2porcijos
Gaminimo laikas
15 minučių
Ingredientai
Porcijos: porcijos
Ingredientai
Porcijos: porcijos
Gaminimo instrukcijos
  1. Į matavimo puodelį arba dubenėlį suberkite mačia miltelius. Supilkite 1-2 valgomuosius šaukštus karšto vandens ir plakite, kol mačia visiškai susimaišys su vandeniu. Turėtų susidaryti beveik vientisa masė.
  2. Supilkite likusį 1 puodelį vandens ir išmaišykite. Arbatą perkelkite į šaldytuvą arba šaldiklį 15 minučių, kad atšaltų.
  3. Pripilkite dvi stiklines ledo ir įpilkite pasirinkto pieno, kad užpildytumėte du trečdalius stiklinės. Galiausiai supilkite atšaldytą mačia ir išmaišykite.
Maistinė vertė
Šalta japoniškoji mačia arbata su pienu
Vienos porcijos maistinė vertė
Kalorijos 91 Kalorijos iš riebalų 9
% Dienos norma*
Riebalai 1g 2%
Sotieji riebalai 0.1g 1%
Polinesotieji riebalai 0.2g
Mononosotieji riebalai 0.1g
Natris 23mg 1%
Kalis 31mg 1%
Angliavandeniai 6g 2%
Skaidulinės medžiagos 0.3g 1%
Cukrus 0.1g
Protein 10g 20%
Vitaminas A 1%
Kalcis 1%
Geležis 2%
* Procentinė dienos normos dalis paskaičiuota pagal dietą, kurią sudaro 2000 kalorijų dienai.
Pasidalink šiuo receptu