Vegetariški škotiški kiaušiniai
Balsai: 0
Įvertinimas: 0
Tavo vertinimas:
Įvertink šį receptą!
Print Recipe
Visus produktus galite įsigyti RIMI parduotuvėse
Vegetariški škotiški kiaušiniai
Balsai: 0
Įvertinimas: 0
Tavo vertinimas:
Įvertink šį receptą!
Print Recipe
Visus produktus galite įsigyti RIMI parduotuvėse
Porcijos Gaminimo laikas
2porcijos 45minutės
Porcijos
2porcijos
Gaminimo laikas
45minutės
Gaminimo instrukcijos
  1. Išsivirkite kiaušinius, kad tryniai išliktų skysti (arba kaip jums patinka). Į verdantį vandenį sudėkite kambario temperatūros kiaušinius ir virkite 5 minutes. Atvėsinkite kiaušinius ledo vonelėje ir juos nulupkite.
  2. Šalotinį svogūną supjaustykite ir įkaitintame alyvuogių aliejuje apkepkite kartu su česnaku. Šiems gražiai apskrudus sudekite pjaustytą brokolį, apkepkite. Į trintuvą sudėkite keptuvėje patroškintas daržoves, gražgarstes, sūrį ir žalumynus, pagardinkite druska ir pipirais ir viską sutrinkite iki vientisos masės.
  3. Tuomet formuokite kiaušinius. Rankomis arba naudodami maistinę plėvelę aplink virtus kiaušinius aplipdykite brokolių masę. Gautą rutulį dėkite į miltus, tuomet apvoliokite kiaušininio plakinyje ir galiausiai – panko džiūvėsėliuose. Jei turite laiko, pusvalandžiui palikite taip paruoštus kiaušinius šaldytuve.
  4. Nedideliame puode įkaitinkite rapsų aliejų, sudėkite pasiruoštus kiaušinius ir gruzdinkite juos, kol įgaus auksinį atspalvį.
  5. Patiekite škotiškus kiaušinius su natūraliu jogurtu bei smulkintais žalumynais.
Maistinė vertė
Vegetariški škotiški kiaušiniai
Vienos porcijos maistinė vertė (150g)
Kalorijos 1264 Kalorijos iš riebalų 1143
% Dienos norma*
Riebalai 127g 195%
Sotieji riebalai 4g 20%
Polinesotieji riebalai 2g
Mononosotieji riebalai 11g
Cholesterolis 372mg 124%
Natris 269mg 11%
Kalis 855mg 24%
Angliavandeniai 56g 19%
Skaidulinės medžiagos 10g 40%
Cukrus 4g
Protein 29g 58%
Vitaminas A 19%
Vitaminas C 203%
Kalcis 12%
Geležis 16%
* Procentinė dienos normos dalis paskaičiuota pagal dietą, kurią sudaro 2000 kalorijų dienai.
Pasidalink šiuo receptu