Porcijos | Gaminimo laikas |
2 | 15min |
Porcijos |
2 |
Gaminimo laikas |
15min |
Ingredientai
- Salotos
- 50 g virto kumpio
- 1 morka
- 1 agurkas
- 1/4 avokado
- raudonajame vyne mirkytųdžiovintų slyvų
- 150 g varškės arba fetos sūrio
- migdolų drožlių
- Marinatas
- 50 g acto
- 5 v. š. cukraus
- 5 v. š. druskos
Porcijos:
Ingredientai
Porcijos:
|
Gaminimo instrukcijos
- Supjaustykite kumpį.
- Morkos griežinėlius 1 min. pavirkite marinate, kurį pagaminsite iš lygiomis dalimis sumaišyto acto, cukraus ir druskos.
- Kumpį, marinuotų morkų, agurko ir avokado griežinėlius, varškę arba fetos sūrį, raudonajame vyne mirkytas džiovintas slyvas dailiai išdėliokite lėkštėje ir apibarstykite migdolų drožlėmis.
Maistinė vertė
Virto vištienos kumpio kar pačas su dar žovių sa lotomis
Vienos porcijos maistinė vertė
Kalorijos 233
Kalorijos iš riebalų 153
% Dienos norma*
Riebalai 17g
26%
Sotieji riebalai 12g
60%
Polinesotieji riebalai 1g
Mononosotieji riebalai 4g
Cholesterolis 78mg
26%
Natris 1155mg
48%
Kalis 129mg
4%
Angliavandeniai 3g
1%
Cukrus 3g
Protein 16g
32%
Vitaminas A
7%
Vitaminas C
14%
Kalcis
37%
Geležis
4%
* Procentinė dienos normos dalis paskaičiuota pagal dietą, kurią sudaro 2000 kalorijų dienai.
Pasidalink šiuo receptu