Porcijos |
2 |
Porcijos |
2 |
Ingredientai
- Patiekalui reikės
- 250 ml kokosų pieno
- 350 ml vištienos sultinio
- 120 g vištienos
- 15 g vaistinių alpinijų
- 10 g citrinžolių
- 10 vnt. tailandietiškų aitriųjų paprikų
- 1 vnt. kalendros šaknies,
- 10 g kalendrų
- 20 g svogūnėlių
- 2 vnt. kafiro žaliųjų citrinų lapų
- 50 g grybų
- 1 v. š. šaukštų citrinos sulčių,
- 2 v. š. šaukštų žuvies padažo
- 2 v. š. šaukštų tamarindų sulčių,
- 1 a. š. šaukštų aitriųjų paprikų aliejaus
- Papuošimui
- džiovintų aitriųjų paprikų
- gruzdintos kalendros šakelės
Porcijos:
Ingredientai
Porcijos:
|
Gaminimo instrukcijos
- Puode sumaišykite kokosų pieną ir vištienos sultinį. Užvirinkite.
- Sumeskite vaistines alpinijas, kalendros šaknį, svogūnėlius ir užvirinkite.
- Sudėkite vištieną ir grybus, lėtai virkite, kol išvirs.
- Pagardinkite žuvies padažu, tamarindų sultimis ir aitriosiomis paprikomis.
- Išjunkite ugnį. Įpilkite žaliųjų citrinų sulčių ir aitriųjų paprikų aliejaus.
- Patiekite dubenyje, papuošę kalendros šakele ir džiovintomis aitriosiomis paprikomis.
Maistinė vertė
Vištiena su vaistinėmis alpinijomis kokosų pieno sriuboje tum kha kai
Vienos porcijos maistinė vertė
Kalorijos 1531
Kalorijos iš riebalų 819
% Dienos norma*
Riebalai 91g
140%
Sotieji riebalai 81g
405%
Polinesotieji riebalai 3g
Mononosotieji riebalai 5g
Cholesterolis 57mg
19%
Natris 2329mg
97%
Kalis 1460mg
42%
Angliavandeniai 126g
42%
Skaidulinės medžiagos 1g
4%
Cukrus 100g
Protein 40g
80%
Vitaminas A
174%
Vitaminas C
115%
Kalcis
712%
Geležis
83%
* Procentinė dienos normos dalis paskaičiuota pagal dietą, kurią sudaro 2000 kalorijų dienai.
Pasidalink šiuo receptu