kalendrų

Kiaulienos nugarinė su persikų salsa

Kiaulienos nugarinė su persikų salsa Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Visus produktus galite įsigyti RIMI parduotuvėse. Kiaulienos nugarinė su persikų salsa Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Visus produktus galite įsigyti RIMI parduotuvėse. Patiekalo tipas Pagrindinis patiekalas Ingredientai 100 g persikas1 vnt saldžiosios paprikos1 vnt chalapos paprikos50 g raudonojo svogūno50 g kalendrų25 ml laimo sulčių50 ml alyvuogių aliejaus druskos ir pipirų (pagal skonį)1 kg kiaulienos nugarinės25 g česnako miltelių25 g cukraus15 g cinamono15 g muskatų Porcijos: Ingredientai 100 g persikas1 vnt saldžiosios paprikos1 vnt chalapos paprikos50 g raudonojo...

Skaityti daugiau

Karis su lęšiais ir žirneliais kokosų padaže

Karis su lęšiais ir žirneliais kokosų padaže Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Visus produktus galite įsigyti RIMI parduotuvėse Karis su lęšiais ir žirneliais kokosų padaže Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Visus produktus galite įsigyti RIMI parduotuvėse Porcijos Gaminimo laikas 4porcijos 45minutės Porcijos 4porcijos Gaminimo laikas 45minutės Patiekalo tipas Pagrindinis patiekalas Ingredientai 400 g konservuotų lešių220 ml kokosų pieno200 g šaldytų žaliųjų žirnelių200 g rudųjų ryžių4 valg. šaukštai natūralaus jogurto1 vnt didelio svogūno2 česnako skiltelės1 vnt aitrioji paprika1 vnt morka10 g imbiero šaknies1 arb šaukšt aliejaus15 g kario...

Skaityti daugiau

Geltonasis karis su lašiša

Geltonasis karis su lašiša Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe „Big Green Egg“ virtuvės meistrų receptas. Kepsninės priedai : ketaus grotelės ir ketaus puodas. Geltonasis karis su lašiša Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe „Big Green Egg“ virtuvės meistrų receptas. Kepsninės priedai : ketaus grotelės ir ketaus puodas. Porcijos Prep Time Gaminimo laikas 4asmenys 15minučių 70minučių Porcijos Prep Time 4asmenys 15minučių Gaminimo laikas 70minučių Patiekalo tipas Pagrindinis patiekalas Ingredientai Reikės:4 vnt šviežios lašišos filė su oda (po 150 g)1 vnt geltonos saldžiosios paprikos1 vnt rausvojo svogūno alyvuogių aliejaus250 ml...

Skaityti daugiau

Krevečių iešmelių vėduoklės su mangų salsa

Krevečių iešmelių vėduoklės su mangų salsa Balsai: 1 Įvertinimas: 4 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Krevečių iešmelių vėduoklės su mangų salsa Balsai: 1 Įvertinimas: 4 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos 4 Porcijos 4 Patiekalo tipas Užkandis Ingredientai Krevetėms400 g nevirtų, išlukštentų krevečių alyvuogių aliejausMarinatui3 vnt. susmulkintų skiltelių česnako2 v. š. saldžiųjų paprikų padažo1 a. š. rūkytos paprikos miltelių1 citrinos sulčių,1-2 v. š. aliejausSalsai2 vnt. didelių prinokusių, bet tvirtų mangų1 vnt. aitriosios paprikos1 vnt. raudonojo svogūno1 ryšelio kalendrų1 citrinos sulčių, Porcijos: Ingredientai Krevetėms400 g nevirtų, išlukštentų krevečių alyvuogių aliejausMarinatui3 vnt. susmulkintų skiltelių česnako2 v. š....

Skaityti daugiau

Vištiena su vaistinėmis alpinijomis kokosų pieno sriuboje tum kha kai

Vištiena su vaistinėmis alpinijomis kokosų pieno sriuboje tum kha kai Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Vištiena su vaistinėmis alpinijomis kokosų pieno sriuboje tum kha kai Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos 2 Porcijos 2 Patiekalo tipas Pagrindinis patiekalas Ingredientai Patiekalui reikės250 ml kokosų pieno350 ml vištienos sultinio120 g vištienos15 g vaistinių alpinijų10 g citrinžolių10 vnt. tailandietiškų aitriųjų paprikų1 vnt. kalendros šaknies,10 g kalendrų20 g svogūnėlių2 vnt. kafiro žaliųjų citrinų lapų50 g grybų1 v. š. šaukštų citrinos sulčių,2 v. š. šaukštų žuvies padažo2 v. š. šaukštų tamarindų sulčių,1...

Skaityti daugiau
  • 1
  • 2

Partneriai

Pin It on Pinterest