Porcijos | Gaminimo laikas |
2porcijos | 35minutės |
Porcijos |
2porcijos |
Gaminimo laikas |
35minutės |
Ingredientai
- 1 vnt brokolis
- 1 vnt greipfrutas
- 1 vnt agurkas (ilgasis)
- 1 vnt avokado
- 50 g kietojo sūrio (Parmezano)
- 50 g petražolių (arba krapų)
- 100 g migdolų
- 15 g sojų padažo
Porcijos: porcijos
Ingredientai
Porcijos: porcijos
|
Gaminimo instrukcijos
- Paskrudinkite migdolus: įkaitinkite orkaitę iki 180 °C ir išklokite skardą kepimo popieriumi.
- Supilkite migdolus ant skardos ir sumaišykite su sojos padažu. Kepkite 10-14 minučių arba kol paruduos. Išimkite iš orkaitės ir palikite 5 minutes atvėsti.
- Dideliame dubenyje sumaišykite brokolius su keliais šaukštais padažo. Įpjaustykite agurką, avokadą, suberkite tarkuotą sūrį ir migdolus, išmaišykite, užberkite smulkiai pjaustytų žalumynų. Galite užbarstyti druskos dribsnių.
Maistinė vertė
Žaliosios salotos su migdolais
Vienos porcijos maistinė vertė
Kalorijos 576
Kalorijos iš riebalų 387
% Dienos norma*
Riebalai 43g
66%
Sotieji riebalai 9g
45%
Polinesotieji riebalai 7g
Mononosotieji riebalai 23g
Cholesterolis 22mg
7%
Natris 620mg
26%
Kalis 1315mg
38%
Angliavandeniai 34g
11%
Skaidulinės medžiagos 15g
60%
Cukrus 13g
Protein 24g
48%
Vitaminas A
46%
Vitaminas C
114%
Kalcis
43%
Geležis
25%
* Procentinė dienos normos dalis paskaičiuota pagal dietą, kurią sudaro 2000 kalorijų dienai.
Pasidalink šiuo receptu