petražolių

Klasikiniai falafeliai

Klasikiniai falafeliai Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Visus produktus galite įsigyti RIMI parduotuvėse. Klasikiniai falafeliai Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Visus produktus galite įsigyti RIMI parduotuvėse. Porcijos Gaminimo laikas 3porcijos 2valandos Porcijos 3porcijos Gaminimo laikas 2valandos Patiekalo tipas Užkandis Ingredientai 200 g konservuotų ar virtų avinžirnių (mirkytų)100 g baltųjų svogūnų200 g petražolių200 g kalendrų1 vnt jalapenas3 vnt česnako skiltelių,1 arb. šaukštelio kumino1 arb. šaukštelio druskos4 g kardamono2 g juodųjų pipirų50 g avinžirnių miltų aliejaus (kepimui) Porcijos: porcijos Ingredientai 200 g konservuotų ar virtų avinžirnių (mirkytų)100 g baltųjų...

Skaityti daugiau

Žaliosios salotos su migdolais

Žaliosios salotos su migdolais Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Visus reikiamus produktus galite įsigyti RIMI parduotuvėse. Žaliosios salotos su migdolais Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Visus reikiamus produktus galite įsigyti RIMI parduotuvėse. Porcijos Gaminimo laikas 2porcijos 35minutės Porcijos 2porcijos Gaminimo laikas 35minutės Patiekalo tipas Salotos Ingredientai 1 vnt brokolis1 vnt greipfrutas1 vnt agurkas (ilgasis)1 vnt avokado50 g kietojo sūrio (Parmezano)50 g petražolių (arba krapų)100 g migdolų15 g sojų padažo Porcijos: porcijos Ingredientai 1 vnt brokolis1 vnt greipfrutas1 vnt agurkas (ilgasis)1 vnt avokado50 g kietojo sūrio (Parmezano)50 g...

Skaityti daugiau

Stirnienos nugarinė

Stirnienos nugarinė Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Stirnienos nugarinė Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos 2 Porcijos 2 Patiekalo tipas Pagrindinis patiekalas Ingredientai 400 g stirnos nugarinės100 g baltos duonos40 g sviesto60 g česnako2 raudonų aitriųjų paprikų druskos grūstų pipirų alyvuogių aliejaus50 g petražolių Porcijos: Ingredientai 400 g stirnos nugarinės100 g baltos duonos40 g sviesto60 g česnako2 raudonų aitriųjų paprikų druskos grūstų pipirų alyvuogių aliejaus50 g petražolių Porcijos: Patiekalo tipas Pagrindinis patiekalas Gaminimo instrukcijos Atpjaukite du stirnos nugarinės gabalėlius po 170 g. Likusią mėsą smulkiai sukapokite –...

Skaityti daugiau

Traškios bolivinių balandų salotos

Traškios bolivinių balandų salotos Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Traškios bolivinių balandų salotos Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos Prep Time Gaminimo laikas 2 30min 10min Porcijos Prep Time 2 30min Gaminimo laikas 10min Patiekalo tipas Salotos Ingredientai Salotoms100 g bolivinių balandų kruopų (sėklų)60 g salotų2 vnt. pomidorų1 vnt. saliero stiebo15 g moliūgų sėklų5 g petražoliųUžpilui1 v. š. citrinų sulčių2 v. š. alyvuogių aliejaus maltų juodųjų pipirų druskos Porcijos: Ingredientai Salotoms100 g bolivinių balandų kruopų (sėklų)60 g salotų2 vnt. pomidorų1 vnt. saliero stiebo15 g moliūgų sėklų5 g...

Skaityti daugiau

Keptų baklažanų salotos

Keptų baklažanų salotos Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Keptų baklažanų salotos Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos 4 Porcijos 4 Patiekalo tipas Salotos Ingredientai Salotoms500 g baklažanų200 g žalios saldžiosios paprikos300 g pomidorų80 g raudonojo svogūno5 g petražolių druskos20 g aliejausPadažui30 g medaus45 g balzaminio acto60 g alyvuogių aliejaus2 g druskos maltų juodųjų pipirų Porcijos: Ingredientai Salotoms500 g baklažanų200 g žalios saldžiosios paprikos300 g pomidorų80 g raudonojo svogūno5 g petražolių druskos20 g aliejausPadažui30 g medaus45 g balzaminio acto60 g alyvuogių aliejaus2 g druskos maltų juodųjų pipirų Porcijos:...

Skaityti daugiau
  • 1
  • 2

Partneriai

Pin It on Pinterest