
Šiuolaikinė prancūzų virtuvė.
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 30 Eur
Amuse bouche
Prancūziškas plikytos tešlos choux pyragaitis su pomidorų salsa, degintų paprikų ir pomidorų ispanišku padažu romesco ir lengvai parūkyta gaspačo emulsija.
Užkandis
Tuno tartaras / avokadas / laimo ir agurkų sorbetas / baziliko-wasabi majonezas
Pagrindinis patiekalas
Islandiška lašiša / žalieji smidrai / saldžiųjų žirnelių ankštys / morkų piurė / žaliųjų žirnelių tyrė /marinuotos spalvotos morkytės / omarų kiautų padažas bisque / bazilijų aliejus
Atgaiva
Rabarbarų ir imbiero sorbetas / kvapniojo mandarino yuzu putėsiai
Vacherin
Greipfrutų želė / bazilikų sorbetas / kvapniųjų shiso lapų musas
Desertas
Šefo Mignardise – pasiflorų ir timut pipirų saldainis / citrinų tartaletės ir morengo lašas
Vilniaus g. 29, Kaunas
Virtuvės šefas – Evaldas Juška
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 30 Eur ir 40 Eur
Rezervacijai:
+370 695 28208
https://www.facebook.com/restaurantarrivee
Degustacijų pateikimo laikas:
III – V 18.00 – 21.00
VI 15.00 – 21.00