Bunte Gans – jaukus, vokiško stiliaus, šeimos verslo restoranas įsikūręs pačioje Vilniaus širdyje, šalia Aušros Vartų. Restorane galite paragauti ne tik autentiškų vokiškų patiekalų, bet ir aukštos kokybės didkepsnių iš jautienos, avienos ir žvėrienos, jūros gėrybių.
Apsilankiusiems pirmą kartą, tikėtina, jog nepavyks paragauti visko, ką turime geriausia. Nustebinsime Jus tikrai didelėmis porcijomis. Firminis restorano patiekalas – Vienos šnicelis, kurio galite paragauti tik pas mus. Savo svečiams taip pat rekomenduojame išbandyti tradicines vokiškas dešras, kurios gaminamos pagal senas vokiečių tradicijas, į mūsų restoraną atkeliauja iš senosios Odenwaelder Metzgerei mėsinės. Bratwurst dešrelės, Niurnbergo, Miuncheno ar Bockwurst, ypač populiarios kraujinės ar šviežios mėsos dešros Mettwurst. Restorano pasididžiavimas – didžiulės, kartais iki 2 kilogramų sveriančios, aluje virtos, po to apkeptos karkos, kurios Bavarijoje vadinamos Eisbein.
Bunte Gans – puiki vieta pavalgyti ir paragauti tikro vokiško alaus. Vežamės Švabijos alų Zoller Hof, kurį daugelis alaus mėgėjų priskyrę prie geriausių Lietuvoje. Mūsų restoranas laikosi vokiškų tradicijų ir čia praleisite puikų vakarą, po kurio neabejotinai ateisite dar kartą.
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 40 Eur
Šefo komplimentas
Antienos šmalcas su duonele.
I užkandis
Pfannkuchensuppe – sriuba su lietinių verpetais.
II užkandis
Leberkaese.
Pagrindinis patiekalas
Šnicelių trio su raudonaisiais kopūstais, medumi, vynu ir bulvių koše.
Desertas
Naminis juodųjų serbentų pyragas.
Aušros Vartų g. 11, Vilnius
Virtuvės šefė – Rūta Samsonienė
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 40 Eur
Rezervacijai:
+370 521 28 312
https://www.facebook.com/buntegans/
Degustacijų pateikimo laikas:
I – VII 16:00 – 22:00