„Botanist“ – Vilniaus senamiesčio širdyje įsikūrusi augalų, kokteilių, maisto ir muzikos oazė. Restorano meniu įkvėptas Viduržemio jūros ir Latino virtuvės patiekalais.
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 30 Eur
Užkandis I
Spurgytė su midijomis ir rūkyta skumbre
Stintenių ikrai | Laiškinio česnako majonezas
Užkandis II
Brusketa su Rikotos sūriu
Pistacijos | Laimo svogūnai | Balzamiko ikrai | Confit česnakas, vyšniniai pomidoriukai ir vynuogės
Pagrindinis patiekalas
Anties krūtinėlė
Moliūgų tyrė | Marinuotos slyvos | Spalvotosios morkos su medumi ir čili | Mėlynosios „Truffle“ bulvės | Kininis bastutis „Pak Choi“ | Karamelinis raudonojo apelsino padažas
Desertas
Pasiflorų Flan desertas
Sūdyta karamelė ir citrusų crumble
Didžioji g. 26, Vilnius
Virtuvės šefas – Paulius Zeniauskas
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 30 Eur
Rezervacijai:
+370 674 29 308
https://www.facebook.com/botanistrestoranas
Degustacijų pateikimo laikas:
I – IV 17:00 – 22:00
V 17:00 – 23:00
VI 16:00 – 23:00
VII 16:00 – 22:00