„Botanist“ – Vilniaus senamiesčio širdyje įsikūrusi augalų, kokteilių, maisto ir muzikos oazė. Restorano meniu įkvėptas Viduržemio jūros ir Latino virtuvės patiekalais.

Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 30 Eur

Užkandis  I

Spurgytė su midijomis ir rūkyta skumbre

Stintenių ikrai | Laiškinio česnako majonezas

Užkandis  II

Brusketa su Rikotos sūriu

Pistacijos | Laimo svogūnai | Balzamiko ikrai | Confit česnakas, vyšniniai pomidoriukai ir vynuogės

Pagrindinis patiekalas

Anties krūtinėlė

Moliūgų tyrė | Marinuotos slyvos | Spalvotosios morkos su medumi ir čili | Mėlynosios „Truffle“ bulvės | Kininis bastutis „Pak Choi“ | Karamelinis raudonojo apelsino padažas  

Desertas

Pasiflorų Flan desertas

Sūdyta karamelė ir citrusų crumble

Didžioji g. 26, Vilnius

Virtuvės šefas – Paulius Zeniauskas

Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 30 Eur

Rezervacijai:

+370 674 29 308

info@botanist.lt

https://www.facebook.com/botanistrestoranas

Degustacijų pateikimo laikas:

 

I – IV 17:00 – 22:00

V 17:00 –  23:00

VI 16:00 –  23:00

VII 16:00 – 22:00