Atšventęs 10-ies metų jubiliejų, svečių pamėgtas baras „California Tapas & Wine“ gali pasigirti ne tik žymių JAV dizainerių kurtu interjeru, bet ir išskirtinių gėrimų bei patiekalų asortimentu.

Gėrimų meniu rasite „Imperial“ restorano somelje sudarytą vynų korta ir itin platų konjakų, viskių ir kitų tauriųjų gėrimų sąrašus. Mėgaudamiesi šampanu, austrėmis, skaniais kokteiliais ir legendiniais patiekalais-žvaigždėmis pagal ispaniškus ir amerikietiškus receptus, svečiai švęs gyvenimą ir pasijus kaip saulėtoje Kalifornijoje! Čia taip pat vyksta ne tik išskirtiniai vakarėliai, bet ir gyvo garso koncertų ciklai, vėlyvieji pusryčiai „Brunch“ bei degustacinės „California Gourmet“ šefo vakarienės.

„California“ šefas kviečia paragauti Lietuvos gastronomijos savaitei skirtų kulinarinių atradimų.

Degustacinio meniu pristatymas

„California“ kviečia švęsti gyvenimą ir pristato spalvingojo pavasario įkvėptą Gastronomijos savaitės meniu. Gaivūs skoniai ir gera muzika kvies atsipalaiduoti ir mėgautis atbundančia gamta.

Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 30 Eur

Šefo komplimentas

Kreminė rūkytų kukurūzų sriuba su šoninės traškučiais 

Šaltas užkandis

Jūros šukučių ceviche su mango ir kalendros perlais 

Pagrindinis patiekalas

„Asado“ – brandinta jautienos išpjova, chorizo, ėriuko rump steikas. Pateikiama su chimichurri padažu, Padrón pipirais bei kepinta paprikos purée

Desertas

Churros su cinamono ledais, pagardinta čili karštu šokoladu

Subačiaus g. 2, Vilnius

Virtuvės šefas – Slava Janc

Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 30 Eur 

Rezervacijai:

+370 652 65 551

hotel@imperialvilnius.lt

http://www.california.lt/

Degustacijų pateikimo laikas:

I – VII 12.00 – 22.00