„Farmer and The Ocean“ restorane lietuviškos, šiaurietiškos tradicijos susipina su pietietiška egzotika. Restoranas gyvena gamtos ritmu, taigi sezoniškumas Farmeryje jaučiamas visus metus. Produktai atkeliauja iš vietinių ūkių bei žvejų. Vasarą ragaujame bajoriškas giliavandenes seliavas tiesiai iš Labanoro žvejų rankų ar kanapių pieno šaltibarščius iš Strazdų kaimo. Žiemą – šviežias stintas ar pačių marinuotus baravykus. Užkandžiams galite užsisakyti sentimentų iš kaimo t.y. šaltienos ar kastinio, o karštiesiems jau lepintis aštuonkoju ar midijomis putojančio vyno padaže.

Kelionės – restorano komandos gyvenimo dalis. Taigi Viduržemio jūros ar Atlanto vandenyno jūros gėrybės taip pat rado vietą restorano meniu. Tolimų kraštų suvenyrai ar juos primenančios detalės atsispindi interjere, kuris buvo kurtas savo rankomis.

Sentimentai iš kaimo ir užjūrio gėrybes Jūsų lauks ant Farmerio stalo.

Gastronomijos savaitės degustacinis meniu, 20 arba 30 Eur asmeniui

Šefo komplimentas: juodos duonos skrebutis su lašinuku ir baravyku

20 Eur asmeniui

Užkandžių lentelė: kastinys su kanapių sėklomis/bulvė „ežiukas“/šaltiena

Karštasis patiekalas: vilkžuvė/pankolio ir prosecco padažas/traškūs lašinukai

Desertas: „Tingus svaigulys“

30 Eur asmeniui

Užkandžių lentelė: seliava marinuota kmynuose/silkė pataluose su lajuje kepta duonele/bulvė „ežiukas“

Karštasis patiekalas: flank steikas/baravykai/miduje marinuoti svogūnai

Desertas: „Tingus svaigulys“

Vilniaus g. 25, Vilnius

Virtuvės šefai – Indrė Medeliauskaitė ir Andrius Skalskas

Rezervacijai:

8 691 72972

labas@laiskasfarmeriui.lt

www.facebook.com/farmerandtheocean/

Degustacijų patiekimo laikas:

I – VII 18:00 – 22:00