
„Solt Dining“ restoranas išsiskiria jaukia aplinka: ją kuria unikalus židinys, paveikslai, kulinarinės knygos, gyvos gėlės, išskirtiniai žemės spalvų indai… Restorane pirmuoju smuiku griežia virtuvės šefas Jevgenijus Volkovas, Lietuvos restoranų šefų ir konditerių asociacijos tarybos narys, 2016-aisiais išrinktas geriausiu metų virėju. „Solt Dining“ restorane Jevgenijus Volkovas yra subūręs jauną, profesionalią, talentingą ir energingą komandą.
Restorano meniu išskirtinumas – sezoniškumas ir vietiniams produktams teikiama pirmenybė: patiekalų gamybai jie atrenkami iš Lietuvos augintojų, ekoūkių. „Solt Dining“ restorane patiekalai ruošiami dėmesingai. Jauki aplinka ir su meile bei kruopštumu ruošti aukščiausios klasės patiekalai – tai dermė, kuri į restoraną kviečia sugrįžti dar ne kartą.
Gastronomijos savaitės degustacinis meniu, 30 Eur asmeniui
Užkandis
Silkės ir kastinio užkandis su marinuotomis, jaunomis bulvytėmis
Pagrindinis patiekalas (pasirinktinai)
Lietuviško ūkio ėriuko šonkauliukai su burokėlių, bulvių koše žolelių apvalkale, ėrienos sultinio padažas
arba
Eršketo filė su žolelėmis, pikantiškais kukurūzais ir šaltalankių padažu
Desertas
Šakočio ir tinginio duetas

Rinktinės g. 3
Virtuvės šefas – Jevgenij Volkov
Rezervacijai:
8 657 00966
restaurant@courtyardvilnius.com
Degustacijų patiekimo laikas:
I – VII 18:00 – 22:00