Kalbėjome su restorano „Ingredientai“ administratore Jevgenija Jerochina-Labanauskiene.
Pristatykite savo restoraną: jo interjerą, virtuvę, šefą.
Minimalistinis, mid-century elementai, patogūs, valgytojui pritaikyti baldai. Restorano erdvė neapkrauta detalėmis, neturinčiomis konkrečios paskirties, neatliekančiomis funkcijos. Atžvelgiant į patalpos savitumą įrengtas atviras baras. Restorano virtuvės šefas – Aurimas Labanauskas. Kuriamuose patiekaluose dominuoja vietiniai ingredientai ir sezoniniai sprendimai.
Ką Jums reiškia „Gastronomijos savaitė” ir ką jai parengėte?
Manome, kad šio renginio metu Lietuvos restoranai sulaukia daugiau dėmesio ir susidomėjimo. Planuojame svečiams siūlyti labiausiai pamėgtus ir įvertintus „Ingredientuose“ sukurtus patiekalus, kurie, mūsų manymu, sėkmingiausiai reprezentuoja šią vietą.
Ar Jūsų restorane yra vegetariškų patiekalų?
Meniu visada turime bent vieną vegetarišką patiekalą. Be to, esame lankstūs ir prisideriname prie individualių svečio mitybos ypatumų bei poreikių.
„Gastronomijos savaitės“ meniu
Užkandis
Vištų kepenėlių paštetas, sviestinė duonelė su špinatais, marinuoti svogūnai ir vytinti obuoliai
Pagrindinis patiekalas
Jaučių uodegų mėsa, bulvių sluoksniuotis, topinambų traškučiai
Desertas
Tekantis karamelizuoto baltojo šokolado ir baravykų pyragaitis
H. Manto g. 36 A, Klaipėda
Virtuvės šefas – Aurimas Labanauskas
Siūlomo „Gastronomijos savaitės“ degustacinio meniu kaina asmeniui – 20 Eur
Rezervacijai:
8 637 77331
skanus@ingredientai.lt
Degustacijų patiekimo laikas:
II-VI 15:00-22:00