Kalbėjome su restorano vadove Sandra Liekyte-Kiežiene.
Pristatykite savo restoraną: jo interjerą, virtuvę, šefą.
„Old Town Brasserie“ – naujai įsikuręs modernios europieškos virtuvės restoranas visai šeimai, uostamiesčio senamiestyje, Danės upės pakrantėje. Besimėgaudami virtuvės šefo Tomo Petriko kurtais patiekalais, būsite apsupti modernaus interjero ir sušildyti malonaus aptarnavimo bei židinio skleidžiama šiluma.
Ką Jums reiškia „Gastronomijos savaitė”?
Galimybė garsiai prabilti apie save, susipažinti ir pakviesti pasimėgauti naujai atrastais skoniais. Norime garsiai skleisti žinutę, kad maistas „valgomas” naudojantis trimis pojūčiais: rega, uosle ir skoniu.
Ar Jūsų restorane yra vegetariškų patiekalų?
Mūsų restorane visada rasite vegetariškų patiekalų.
“Gastronomijos savaitės“ meniu
UŽKANDIS
Jautienos tartaras su miško grybais
KARŠTAS PATIEKALAS
Žemoje temperatūroje ruoštas Kamčiatkos krabas
DESERTAS
Obuolių ir baziliko šerbetas su svarainiais
Žvejų g. 4, Klaipėda
Virtuvės šefas – Tomas Petrikas
Rezervacijai:
8 620 49239
info@oldtownbrasserie.lt
Degustacijų patiekimo laikas:
I – III 11:00 – 22:00
IV – VI 11:00 – 23:00
VII 11:00 – 21.00