Kiek kartų svajojote aplankyti Lotynų Ameriką?
Mes ten keliaujame kasdien ir tikime – net pačius egzotiškiausius pasaulio skonius galima atrasti čia, Lietuvoje. Svarbiausia, nepamiršti maistu mėgautis taip, kaip tai daro vietiniai: lėtai ir nesivaržant, pilnais kąsniais, užsimerkiant iš malonumo…
Laužti karštą naminę duoną, trinti prinokusį avokadą, spausti citrinos sultis ant jūra dar kvepiančios žuvies – tokia mums gražiausių garsų melodija. Mėgstame žaisti ir eksperimentuoti. Manome, jog aukso dulkės lėkštėje žiba ne prasčiau nei ant kaklo. O šiek tiek šokolado niekada nesugadins kokybiškos mėsos skonio.
Jausmo, kuris aplanko gulint po Pietų Amerikos saule galbūt ir nenupasakosime, bet tikrai pasiūlysime jį pajausti spalvingame, jauname, Peru, Argentinos, Meksikos ir Čilės saulės įkvėptame sostinės restorane „Pink & Yellow“.
Degustacinio meniu pristatymas
Geriausias ir smagiausias būdas sužinoti apie kultūrą – tai valgyti jos maistą. Lotynų Amerikos regiono virtuvė siūlo platų skonių pasirinkimą, nustebinsiantį net ir išrankiausią ragautoją.
Balandžio mėnesį kviečiame į „PINK & YELLOW“ ragauti Lotynų Amerikos įkvėptą degustacinį meniu.
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 30 Eur
Starteris
Taco su jautiena
Santa Maria daržovių tortilijos, salotėlės, čili laimo aliejus, jautienos nugarinė, švelnūs marinuoti svogūnai, habanero padažas, salsa rojo
Karštas patiekalas
Sviestažuvė
Topinambų lazdyno kremas, savojos kopūstas, skraiduolės ikrai, čili laimo aliejus
Arba
Veršienos žandas
Tamsaus alaus ir kondensuoto pieno glazūra, kepti padron čili, mojo criollo salsa, čili nachos, šilti tacos
Desertas
Tetela de manzana
Maskarponės ir žaliųjų obuolių įdaras, dulce de leche, papajų gabaliukai ir lazdyno riešutas
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 40 Eur
Starteris
Krevečių ir mažųjų aštuonkojų užkandis
Achiote, česnakų confit, rūkytos paprikos hollandaise, kukurūzinė bandelė
Arba
Veganiškoji Cevice
Žalioji leche de tigre, žaliasis obuolys, jaunieji agurkai, baltieji kukurūzai, cantaloupe melionas, kinrožės sirupas, čili nacho, Santa Maria daržovių tortilijos
Karštas patiekalas
Sviestažuvė
Topinambų lazdyno kremas, savojos kopūstas, skraiduolės ikrai, čili laimo aliejus
Arba
Veršienos žandas
Tamsaus alaus ir kondensuoto pieno glazūra, kepti padron čili, mojo criollo salsa, čili nachos, šilti tacos
Desertas
Tetela de manzana
Maskarponės ir žaliųjų obuolių įdaras, dulce de leche, papajų gabaliukai ir lazdyno riešutas
Gedimino pr. 44A, Vilnius
Virtuvės šefas – Gabrielius Zajac
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 30 Eur ir 40 Eur
Rezervacijai:
+370 673 24 219
www.facebook.com/PinkYellowVilnius
Degustacijų pateikimo laikas:
I – VII 18.00 – 22.00