Restoranas „Stikliai” šalyje ir už jos ribų garsėja puikiu maistu, aukšta aptarnavimo kultūra bei įspūdinga ir malonia atmosfera. Virtuvės šefas Gerdvilas Žalys naudoja tik geriausius produktus, o dauguma šviežių daržovių, vaisių ir uogų bei prieskoninių žolelių užauginama restoranui priklausančiame 2,5 ha ploto natūriniame ūkyje Dubingiuose.
Gastronomijos savaitės meniu, 30 Eur asmeniui
UŽKANDIS
-Žemė –
Tortellini, įdaryti baravykais, pievagrybiais bei lazdyno riešutais, patiekiami su baravykų putėsiais ir consumé
KARŠTASIS PATIEKALAS
-Sodas-
Kepta paprastojo oto file su sezoninėmis daržovėmis, krapų ir žaliųjų ridikėlių salotomis bei balto vyno, lietuviškos grietinės ir krienų padažu
DESERTAS
-Medaus šokis-
Klasikinis „Napoleonas” su netikėtu modernumu, patiekiamas su medaus ledais
Gaono g. 7, Vilnius
Virtuvės šefas – Gerdvilas Žalys
Rezervacijai:
8 526 49580
restaurant@stikliaihotel.lt
Rezervacija internetu (komentaruose nurodyti „Gastronomijos savaitė“)
Degustacijų patiekimo laikas:
II – VI 18:00 – 22:00