Pristatykite savo restoraną: jo interjerą, virtuvę, šefą.

,,Stiklių aludė“, kartu su turtingu gardžių patiekalų valgiaraščiu bei autentišku interjeru, kurį puošia iš šiaudų pinti sodai, molio skulptūrėlės, lininės staltiesės, yra būtent ta vieta, kuri mūsų šalį, kultūrą bei tradicijas vietiniams bei užsienio svečiams reprezentuoja aukščiausiu lygmeniu. Restoranas yra per du aukštus: pirmajame aukšte ir unikaliame, restauruotame XVII a. rūsyje.

Virtuvėje naudojami aukščiausios kokybės produktai, o dauguma daržovių, vaisių, uogų ir prieskonių užauginama nuosavame 2,5 hektarų ploto natūriniame ūkyje Dubingiuose. „Nuo daigelio iki pateikimo ant stalo“ – toks „Stiklių“ virtuvės šefo moto.

Rudenį Aludė pasitiko su atnaujintu meniu, į kurį naujų vėjų įnešė naujasis Stiklių virtuvės vadovas Gerdvilas Žalys. Gerdvilo energija, užsispyrimas, patirtis ir požiūris į kiekvieną detalę atsispindi unikaliuose patiekalų skoniuose.

,,Gastronomijos savaitės“ meniu

Užkandis

Plėšyta šoninė su garstyčiomis ir krapais ant keptos duonos skrebučio

Pagrindinis patiekalas

Veršienos frikasė su grybais bei salierų piurė

Desertas

Duonos samanės ledai ant bočių duonos traškučių su spragintais grikiais

Virtuvės šefas Gerdvilas Žalys

 


Gaono g. 7, Vilnius

Virtuvės šefas Gerdvilas Žalys

Siūlomo gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 30 eurų

Rezervacijai:

8 526 44632

restaurant@stikliaihotel.lt

Degustacijų patiekimo laikas:

I-VII 12:00-24:00