
Pristatykite savo restoraną: jo interjerą, virtuvę, šefą.
,,Stiklių aludė“, kartu su turtingu gardžių patiekalų valgiaraščiu bei autentišku interjeru, kurį puošia iš šiaudų pinti sodai, molio skulptūrėlės, lininės staltiesės, yra būtent ta vieta, kuri mūsų šalį, kultūrą bei tradicijas vietiniams bei užsienio svečiams reprezentuoja aukščiausiu lygmeniu. Restoranas yra per du aukštus: pirmajame aukšte ir unikaliame, restauruotame XVII a. rūsyje.
Virtuvėje naudojami aukščiausios kokybės produktai, o dauguma daržovių, vaisių, uogų ir prieskonių užauginama nuosavame 2,5 hektarų ploto natūriniame ūkyje Dubingiuose. „Nuo daigelio iki pateikimo ant stalo“ – toks „Stiklių“ virtuvės šefo moto.
Rudenį Aludė pasitiko su atnaujintu meniu, į kurį naujų vėjų įnešė naujasis Stiklių virtuvės vadovas Gerdvilas Žalys. Gerdvilo energija, užsispyrimas, patirtis ir požiūris į kiekvieną detalę atsispindi unikaliuose patiekalų skoniuose.
,,Gastronomijos savaitės“ meniu
Užkandis
Plėšyta šoninė su garstyčiomis ir krapais ant keptos duonos skrebučio
Pagrindinis patiekalas
Veršienos frikasė su grybais bei salierų piurė
Desertas
Duonos samanės ledai ant bočių duonos traškučių su spragintais grikiais

Virtuvės šefas Gerdvilas Žalys
Gaono g. 7, Vilnius
Virtuvės šefas Gerdvilas Žalys
Siūlomo gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 30 eurų
Rezervacijai:
8 526 44632
restaurant@stikliaihotel.lt
Degustacijų patiekimo laikas:
I-VII 12:00-24:00