
„Fresh buffet Medžiotojų užeiga“ restorano veiklos principas yra neriboti pietūs – sumokėję nustatytą sumą svečiai gali vaišintis bet kokiais tą dieną paruoštais patiekalais ir tiek kartų, kiek tik pageidauja. Pietaujantiems specialius karštuosius patiekalus restorano šefai pagamina iškart jiems juos užsakius prie atviros virtuvės. Restorano koncepciją itin vertina laukiantieji svečių, organizuojantieji renginius ar konferencijas – jiems nereikia galvoti, ką žmogus mėgsta bei kiek suvalgys. Tai tampa visai nesvarbu, kai gali vaišintis kiek tik nori, o moki tik iš anksto nustatytą ir nekintančią sumą.
Jonavos g. 7, Kaunas
Virtuvės šefai – Marius Marčiulionis ir Karolis Žibortas
Siūlomo gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 20 Eur
Rezervacijai:
8 686 31067
jurga@medziotojai.lt
Degustacijų patiekimo laikas:
I-VI 18:00-22:00