arbūzo

Gaspačo sriuba su arbūzu

Gaspačo sriuba su arbūzu Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Visus produktus galite įsigyti RIMI parduotuvėse. Gaspačo sriuba su arbūzu Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Visus produktus galite įsigyti RIMI parduotuvėse. Porcijos Gaminimo laikas 2porcijos 30minučių Porcijos 2porcijos Gaminimo laikas 30minučių Patiekalo tipas Sriuba Ingredientai 700 g arbūzo3 vnt dideli pomidorai1 vnt agurkas1 vnt raudonos saldžiosios paprikos1/2 geltonas svogūnas2 vnt česnako skiltelių,1/3 šviežių mėtų (puodelio šviežių mėtų lapelių)3 valg. šaukštai alyvuogių aliejaus3 valg. šaukštai acto1 arb. šaukštelio jūros druskos1/2 arb. šaukštelio juodųjų pipirų1/4 arb. šaukštelio kumino Porcijos: porcijos...

Skaityti daugiau

Salotos su grilyje keptu Halloumi sūriu, bolivine balanda ir arbūzu

Salotos su grilyje keptu Halloumi sūriu, bolivine balanda ir arbūzu Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Visus reikiamus produktus galite rasti "Rimi" parduotuvėse Salotos su grilyje keptu Halloumi sūriu, bolivine balanda ir arbūzu Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Visus reikiamus produktus galite rasti "Rimi" parduotuvėse Gaminimo laikas 30minučių Gaminimo laikas 30minučių Patiekalo tipas Salotos Ingredientai Salotoms reikės:200 g ožkos pieno sūrio (Ica Halloumi)500 g arbūzo100 g juodosios bolivinės balandos100 g grąžgarsčių50 g kedrinių pinijų80 g vytinto kumpioUžpilui reikės:3 valg. šaukštai alyvuogių aliejaus1 vnt žalioji citrina2 valg. šaukštai medaus...

Skaityti daugiau

Krevečių ir arbūzų salotos

Krevečių ir arbūzų salotos Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Krevečių ir arbūzų salotos Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos Prep Time Gaminimo laikas 2 30min 15min Porcijos Prep Time 2 30min Gaminimo laikas 15min Patiekalo tipas Salotos Ingredientai Salotoms150 g šaldytų tigrinių krevečių200 g arbūzo50 g šilauogių ar mėlynių50 g fetos70 g mėgstamų žalumynų aliejaus kepimuiPadažui sauja šviežių ar šaldytų aviečių2 v. š. balzaminio vyno acto1 v. š. alyvuogių aliejaus1 a. š. Dijon garstyčių1 a. š. medaus žiupsnelis druskos žiupsnelis maltų juodųjų pipirų Porcijos: Ingredientai Salotoms150 g...

Skaityti daugiau

Partneriai

Pin It on Pinterest