konservuotų pomidorų savo sultyse (be odelės)

Tikka masala

Tikka masala Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Visus produktus galite įsigyti RIMI parduotuvėse. Tikka masala Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Visus produktus galite įsigyti RIMI parduotuvėse. Porcijos Gaminimo laikas 3porcijos 40minučių Porcijos 3porcijos Gaminimo laikas 40minučių Patiekalo tipas Pagrindinis patiekalas Ingredientai 400 g konservuotų pomidorų savo sultyse (be odelės) (400 g skardinės pjaustytų pomidorų – pomidorų gabaliukai)4 vnt 4 vištienos krūtinėlių be odos200 g špinatų2 valg. šaukštai tikka masala prieskonių (prieskonių mišinys „Santa Maria Tikka Masala“)1 vnt geltonas svogūnas4 skiltelių česnako imbiero šaknies (nykščio dydžio imbiero)2 valg....

Skaityti daugiau

Vyne troškintos jūros gėrybės su čili ir pomidorais

Rita Matusevičiūtė-Tamašauskienė   Viešbučio „Park Inn by Radisson Kaunas“ restorano „Diverso“ virtuvės šefė Rita Matusevičiūtė-Tamašauskienė pristato vyne troškintų jūros gėrybių su čili ir pomidorais receptą. Šis nesudėtingas, bet pavasariškai elegantiškas patiekalas Jus nukels į Viduržemio jūros pakrantę ir neabejotinai atgaivins atostogų prisiminimus. Vyne troškintos jūros gėrybės su čili ir pomidorais Balsai: 1 Įvertinimas: 5 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Vyne troškintos jūros gėrybės su čili ir pomidorais Balsai: 1 Įvertinimas: 5 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos Gaminimo laikas 4 35min Porcijos 4 Gaminimo laikas 35min Patiekalo tipas Pagrindinis patiekalas Ingredientai 400 g mėlynųjų moliuskų su...

Skaityti daugiau

Partneriai

Pin It on Pinterest