Kalbėjome su restorano savininku bei someljė Arminu Darasevičiumi.

Pristatykite savo restoraną: jo interjerą, virtuvę, šefą.

„Dine“ virtuvėje rasite  Ispanijos, Italijos, Prancūzijos, Lietuvos bei kitų Europos šalių patiekalų derinių. Patiekalai mūsų restorane yra sudėtingi, jų paruošimas būna itin kruopštus. Virtuvės šefas Donatas Šatkauskas skiria ypatingą dėmesį ne tik patiekalų gamybai, bet ir pateikimui. Donatas nuosavame ūkyje augina įvairias prieskonines ir dekoratyvines žoleles, ridikėlius, cukinijas, cukinijų lapus, burokus bei jų lapus, kurie paskui patenka ant svečių stalo.

Ką Jums reiškia „Gastronomijos savaitė” ir ką jai parengėte?

„Gastronomijos savaitė” – galimybė mėgautis naujais restoranų kūriniais, dar stipriau prisiliesti prie Vilniaus gastronominio pasaulio. Mūsų restorano šefas „Gastronomijos savaitei” paruošė ypatingus patiekalus. Prie kiekvieno jų kruopščiai priderinsime vyną.

Ar Jūsų restorane yra vegetariškų ar patiekalų?

Mūsų restorane yra vegetariškų patiekalų, o jei svečiai turi išskirtinių pageidavimų, būtinai juos pasistengsime įgyvendinti.

Gastronomijos savaitės” meniu

Elnienos kapotinis su meduje rauginta slyva

Menkės filė su trumų granola, topinambais ir grybų sultiniu

Obuolių sūris ir kanapių desertas

 


Gedimino pr. 35, Vilnius

Virtuvės šefas – Donatas Šatkauskas

Siūlomo „Gastronomijos savaitės“ degustacinio meniu kaina asmeniui – 30 Eur

Rezervacijai:

8 672 23272

dine@time2time.lt

Degustacijų patiekimo laikas:

I – III 15:00 – 22:00

IV – VI 15:00 – 23:00