„St. Valentino“ – vienas iš pirmųjų Vilniaus restoranų, šiemet švenčiantis savo 20-metį, turintis savo istoriją ir ištikimiausių svečių ratą, kurie čia lankosi nuo pirmos atidarymo dienos. Pačioje senamiesčio širdyje laukiame svečių nuo ankstyvų pusryčių iki vėlyvos tradicinės itališkos vakarienės. „St. Valentino“ restoranas didžiuojasi autentiška itališka virtuve, pačių su meile gamintais makaronais, ravioliais ir autentiškais produktais, kurie atkeliauja tiesiai iš Italijos ūkių.

Kas dieną kviečiame verslo pietų, organizuojame banketus, furšetus, šeimos šventes.

Gastronomijos savaitės meniu, 30 Eur asmeniui

Užkandis

KEPTOS, TRAŠKIOS, SEZONINĖS DARŽOVĖS: smidrai, brokoliai, žirnių ankštys, cukinijos, žirnelių kremas ir trumų aliejaus padažas

arba

YPATINGAS RAUDONOJO TUNO TARTAR su avokadais, jūrų dumbliais, kaparėliais, saulėje džiovintais pomidorais, salotų lapeliais, balzaminio acto ir žaliojo aliejaus padažu

Pagrindinis patiekalas

NAMINIAI „TAGLIATELLE“ SU ANTIENA, smidrais, bruknėmis ir kreminiu padažu

arba

NAMINIAI RAVIOLIAI SU RIKOTOS IR TRUMŲ ĮDARU, langustų padažu, krevečių ir smidrų tartar

Desertas

TIRAMISU – klasikinis itališkas desertas su „Mascarpone“ sūriu ir šviežiomis braškėmis

arba

NAMINIAI ROZMARINŲ LEDAI  su šokolado žeme ir klevų sirupu

Namų vyno taurė

Trakų g. 18/Vilniaus g. 47

Virtuvės šefas – Linas Barysas

Rezervacijai:

8 652 65777

stvalentinas9@gmail.com

Degustacijų patiekimo laikas:

I – VII  15:00 – 23:00