Tikime, kad genialumas slypi paprastume. Šia mintimi vadovaujamės savo virtuvėje: ingredientų lokalumas ir sezoniškumas padeda užtikrinti patiekiamo maisto šviežumą ir kokybę. Ingredientus kruopščiai atrenkame taip, kad jie atlieptų metų ritmą, o jus pasiektų tai, ką gamta turi geriausio. Kauno senamiesčio širdyje įsikūrusiame “Arrivée” restorane Jūs leisitės į pažintį su vietiniu maistu, o skonio kelionę nuspalvins žiupsnelis pasaulio virtuvės akcentų.
Gastronomijos savaitės meniu, 10 Eur asmeniui
UŽKANDIS: Tapas (2 vnt.)
PAGRINDINIS: Mini burgerių ‘trio’
DESERTAS*: Ekleras su rabarbarais
Gastronomijos savaitės meniu, 20 Eur asmeniui
ŠEFO PASISVEIKINIMAS
UŽKANDIS: Dekonstruotas gaspacho
PAGRINDINIS: “Josper” grill burgeris (brandinta jautiena / karamelizuoti svogūnai / naminė briosche duonelė)
DESERTAS*: Vacherin (morengas / braškės / braškių šerbetas)
Gastronomijos savaitės meniu, 30 Eur asmeniui
ŠEFO PASISVEIKINIMAS
UŽKANDIS: Tapas (2 vnt.)
UŽKANDIS: Dekonstruotas gaspacho
PAGRINDINIS: Menkė / pomidorų fondue / prancūziškos bulvytės pomme bouchon
DESERTAS*: Greipfrutų tartas
* Desertai sukurti Evaldo Juškos (desertų šefas, JK, Londonas, “Angler“ restoranas, 1* Michelin).
Vilniaus g. 29, Kaunas
Virtuvės šefas – Xavier Bouriot
Rezervacijai:
8 068 207797
arrivee@ilk.lt
Degustacijų patiekimo laikas:
II – IV 16:00 – 22:00
V – VI: 11:00 – 22:00