„Mesje skonis“ – pirmoji prancūziška Creperie Lietuvoje, siūlanti bretoniškas galettes ir crepes bei natūralų prancūzišką obuolių sidrą ir ekologiškų ūkių vyną. Siekiame pakeisti nusistovėjusią nuomonę apie galettes ir crepes. Norime parodyti, kad tai daugiau nei blyneliai. Tai prancūziškas patiekalas, kuris puikiai tinka gurmaniškai vakarienei prie taurės vyno. Juos galime pateikti su prancūziškais sūriais ar kalmarais armorikietiškame padaže. O pusryčiams galime pateikti su lengvesniais ingredientais, kaip kiaušinis, kumpis, emmental sūris.
Gastronomijos savaitės meniu, 10 Eur
Galette aux crevettes (tigrinės krevetės, saulėje džiovinti pomidorai, grietinėles ir sūrio padažas)
Gâteau de crêpes à la pistache (pyragas su pistacijų kremu)
Gastronomijos savaitės meniu, 20 Eur
Entreé au fromage (Reblochon fermier, Bleu de Gex, Comté sūriai)
Galette aux crevettes (tigrinės krevetės, saulėje džiovinti pomidorai, grietinėles ir sūrio padažas)
Gâteau de crêpes à la pistache (pyragas su pistacijų kremu)
St.Albert Cuveé reservé Rosé, Cotes de Provence AOC, 2018
Muitinės g. 11-3, Kaunas
Virtuvės šefas – Aurimas Petrikas
Rezervacijai:
8 663 19300
info@mesjeskonis.lt
Rezervacija internetu (komentaruose nurodyti „Gastronomijos savaitė“)
Degustacijų patiekimo laikas:
II, III, V 18:00 – 22:00
VI – VII 13:00 – 22:00