burokėlių

Silkė pataluose

Silkė pataluose Balsai: 1 Įvertinimas: 5 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Visus produktus galite įsigyti RIMI parduotuvėse. Silkė pataluose Balsai: 1 Įvertinimas: 5 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Visus produktus galite įsigyti RIMI parduotuvėse. Porcijos Prep Time Gaminimo laikas 3asmenys 30minučių 30minučių Porcijos Prep Time 3asmenys 30minučių Gaminimo laikas 30minučių Patiekalo tipas Užkandis Ingredientai 200 g silkės (aliejuje)3 valg. šaukštai majonezo3 valg. šaukštai natūralaus jogurto „Dobilas“1 vnt bulvės1 vnt morka1 vnt burokėlių2 vnt kiaušinių (virtų) juodųjų pipirų (pagal skonį) Porcijos: asmenys Ingredientai 200 g silkės (aliejuje)3 valg. šaukštai majonezo3 valg. šaukštai natūralaus jogurto „Dobilas“1 vnt...

Skaityti daugiau

Ėrienos mentė su šakninėmis daržovėmis, morkų tyre ir rabarbarų kremu

Ėrienos mentė su šakninėmis daržovėmis , morkų tyre ir rabarbarų kremu Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Ėrienos mentė su šakninėmis daržovėmis , morkų tyre ir rabarbarų kremu Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos Gaminimo laikas 2 50min Porcijos 2 Gaminimo laikas 50min Patiekalo tipas Pagrindinis patiekalas Ingredientai Patiekalui160 g ėrienos mentės30 g sviesto rozmarino šakelės česnako skiltelės jūros druskos keptų svogūnų300 g bulvių250 g rabarbarųŠakninėms daržovėms100 g morkų150 g pastarnoko100 g burokėlių15 g alyvogių aliejaus čiobrelio šakelės druskosMorkų tyrei300 g morkų50 g sviesto čiobrelio šakelės druskosRabarbarų kremui200...

Skaityti daugiau

Trinta burokėlių sriuba

Trinta burokėlių sriuba Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Trinta burokėlių sriuba Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos 6 Porcijos 6 Patiekalo tipas Sriuba Ingredientai 1 kg burokėlių240 g morkų1 bulvė1 svogūnas šviežio ožkų sūrio Porcijos: Ingredientai 1 kg burokėlių240 g morkų1 bulvė1 svogūnas šviežio ožkų sūrio Porcijos: Patiekalo tipas Sriuba Gaminimo instrukcijos Garuose išvirkite daržoves ir tik baigdami virti užpilkite karštu vandeniu. Viską sutrinkite plaktuvu, paskaninkite druska ir pipirais. Į lėkštutės vidurį įdėkite gabaliuką šviežio ožkų sūrio. Pasidalink šiuo...

Skaityti daugiau

Partneriai

Pin It on Pinterest