burokėlių

Ėrienos mentė su šakninėmis daržovėmis, morkų tyre ir rabarbarų kremu

Ėrienos mentė su šakninėmis daržovėmis , morkų tyre ir rabarbarų kremu Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Ėrienos mentė su šakninėmis daržovėmis , morkų tyre ir rabarbarų kremu Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos Gaminimo laikas 2 50min Porcijos 2 Gaminimo laikas 50min Patiekalo tipas Pagrindinis patiekalas Ingredientai Patiekalui160 g ėrienos mentės30 g sviesto rozmarino šakelės česnako skiltelės jūros druskos keptų svogūnų300 g bulvių250 g rabarbarųŠakninėms daržovėms100 g morkų150 g pastarnoko100 g burokėlių15 g alyvogių aliejaus čiobrelio šakelės druskosMorkų tyrei300 g morkų50 g sviesto čiobrelio šakelės druskosRabarbarų kremui200...

Skaityti daugiau

Trinta burokėlių sriuba

Trinta burokėlių sriuba Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Trinta burokėlių sriuba Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos 6 Porcijos 6 Patiekalo tipas Sriuba Ingredientai 1 kg burokėlių240 g morkų1 bulvė1 svogūnas šviežio ožkų sūrio Porcijos: Ingredientai 1 kg burokėlių240 g morkų1 bulvė1 svogūnas šviežio ožkų sūrio Porcijos: Patiekalo tipas Sriuba Gaminimo instrukcijos Garuose išvirkite daržoves ir tik baigdami virti užpilkite karštu vandeniu. Viską sutrinkite plaktuvu, paskaninkite druska ir pipirais. Į lėkštutės vidurį įdėkite gabaliuką šviežio ožkų sūrio. Pasidalink šiuo...

Skaityti daugiau

Partneriai

Pin It on Pinterest