česnako skiltelės

Karis su lęšiais ir žirneliais kokosų padaže

Karis su lęšiais ir žirneliais kokosų padaže Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Visus produktus galite įsigyti RIMI parduotuvėse Karis su lęšiais ir žirneliais kokosų padaže Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Visus produktus galite įsigyti RIMI parduotuvėse Porcijos Gaminimo laikas 4porcijos 45minutės Porcijos 4porcijos Gaminimo laikas 45minutės Patiekalo tipas Pagrindinis patiekalas Ingredientai 400 g konservuotų lešių220 ml kokosų pieno200 g šaldytų žaliųjų žirnelių200 g rudųjų ryžių4 valg. šaukštai natūralaus jogurto1 vnt didelio svogūno2 česnako skiltelės1 vnt aitrioji paprika1 vnt morka10 g imbiero šaknies1 arb šaukšt aliejaus15 g kario...

Skaityti daugiau

Prancūziška svogūnų sriuba

Prancūziška svogūnų sriuba Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Visus produktus galite įsigyti RIMI parduotuvėse Prancūziška svogūnų sriuba Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Visus produktus galite įsigyti RIMI parduotuvėse Porcijos Gaminimo laikas 2porcijos 1,5valandos Porcijos 2porcijos Gaminimo laikas 1,5valandos Patiekalo tipas Sriuba Ingredientai 60 g sviesto750 g geltonas svogūnas2 vnt česnako skiltelės1500 ml jautienos sultinio100 ml baltojo vyno200 g tarkuoto sūrio1 vnt lauro lapų4 vnt čiobrelio šakelės druskos ir pipirų (pagal skonį) alyvuogių aliejaus (pagal skonį) Porcijos: porcijos Ingredientai 60 g sviesto750 g geltonas svogūnas2 vnt česnako skiltelės1500...

Skaityti daugiau

Minestronė

Minestronė Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Šiam patiekalui pagaminti reikalingų ingredientų galite įsigyti „Rimi“ parduotuvėse. Minestronė Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Šiam patiekalui pagaminti reikalingų ingredientų galite įsigyti „Rimi“ parduotuvėse. Patiekalo tipas Sriuba Ingredientai 1 arb. šaukštelis kalendrų sėklų2 valg. šaukštai alyvogių aliejaus2 vnt česnako skiltelės1 vnt svogūnų1 vnt raudonos aitriosios paprikos1 vnt mažų porų1 vnt citrinos žievelės1 vnt plonai pjaustyto pankolio gumbo,1 vnt saliero stiebo250 g žaliųjų pupelių150 g ankštinių žirnių25 g svogūnų laiškų50 g špinatų (mažųjų)200 g smidrų (jaunų)150 g šaldytų žaliųjų žirnelių1 arb. šaukštelis...

Skaityti daugiau

Katalonijos stiliaus paelija iš mažų makaronų „fideua“

Katalonijos stiliaus paelija iš mažų makaronų „fideua“ Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Visus reikiamus produktus galite įsigyti RIMI parduotuvėse. Katalonijos stiliaus paelija iš mažų makaronų „fideua“ Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Visus reikiamus produktus galite įsigyti RIMI parduotuvėse. Porcijos Gaminimo laikas 4Porcijos 1h 20minučių Porcijos 4Porcijos Gaminimo laikas 1h 20minučių Patiekalo tipas Pagrindinis patiekalas Ingredientai 350 g kiaušininių makaronų, („fideua“)800 ml daržovių sultinio50 g migdolų300 g šaldyti kalmarų žiedai200 g šaldytų tigrinių krevečių2 vnt baltųjų svogūnų1 vnt pomidoro (didelis)5 vnt česnako skiltelės Porcijos: Porcijos Ingredientai 350 g...

Skaityti daugiau

Geltonasis karis su lašiša

Geltonasis karis su lašiša Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe „Big Green Egg“ virtuvės meistrų receptas. Kepsninės priedai : ketaus grotelės ir ketaus puodas. Geltonasis karis su lašiša Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe „Big Green Egg“ virtuvės meistrų receptas. Kepsninės priedai : ketaus grotelės ir ketaus puodas. Porcijos Prep Time Gaminimo laikas 4asmenys 15minučių 70minučių Porcijos Prep Time 4asmenys 15minučių Gaminimo laikas 70minučių Patiekalo tipas Pagrindinis patiekalas Ingredientai Reikės:4 vnt šviežios lašišos filė su oda (po 150 g)1 vnt geltonos saldžiosios paprikos1 vnt rausvojo svogūno alyvuogių aliejaus250 ml...

Skaityti daugiau
  • 1
  • 2

Partneriai

Pin It on Pinterest