česnako skiltelės

Šakšuka

Šakšuka Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Nuotrauka iš www.pinterest.com Šakšuka Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Nuotrauka iš www.pinterest.com Porcijos Gaminimo laikas 3porcijos 25minutės Porcijos 3porcijos Gaminimo laikas 25minutės Patiekalo tipas Pagrindinis patiekalas Ingredientai 5 vnt kiaušiniai20 g alyvuogių aliejaus4 vnt česnako skiltelės1 vnt geltonas svogūnas1 vnt raudonoji paprika6 vnt pomidorų2 valg. šaukštai pomidorų pasta1 arb, šaukštelio raudonos saldžiosios paprikos1 arb, šaukštelio kumino druskos ir pipirų (pagal skonį) Porcijos: porcijos Ingredientai 5 vnt kiaušiniai20 g alyvuogių aliejaus4 vnt česnako skiltelės1 vnt geltonas svogūnas1 vnt raudonoji paprika6 vnt pomidorų2...

Skaityti daugiau

Kreminės tekstūros makaronai su moliūgų tyre

Kreminės tekstūros makaronai su moliūgų tyre Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Visus produktus galite nusipirkti IKI parduotuvėse. Kreminės tekstūros makaronai su moliūgų tyre Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Visus produktus galite nusipirkti IKI parduotuvėse. Porcijos Gaminimo laikas 6porcijos 20minučių Porcijos 6porcijos Gaminimo laikas 20minučių Patiekalo tipas Pagrindinis patiekalas Ingredientai 400 g moliūgų tyrės450 g Farfalle makaronų (mėgstamų makaronų)20 g alyvuogių aliejus3-4 vnt česnako skiltelės100 g 31% riebumo grietinėlės druskos ir pipirų (pagal skonį) tarkuoto permezano (pagal skonį) Porcijos: porcijos Ingredientai 400 g moliūgų tyrės450 g Farfalle makaronų...

Skaityti daugiau

Karis su lęšiais ir žirneliais kokosų padaže

Karis su lęšiais ir žirneliais kokosų padaže Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Visus produktus galite įsigyti RIMI parduotuvėse Karis su lęšiais ir žirneliais kokosų padaže Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Visus produktus galite įsigyti RIMI parduotuvėse Porcijos Gaminimo laikas 4porcijos 45minutės Porcijos 4porcijos Gaminimo laikas 45minutės Patiekalo tipas Pagrindinis patiekalas Ingredientai 400 g konservuotų lešių220 ml kokosų pieno200 g šaldytų žaliųjų žirnelių200 g rudųjų ryžių4 valg. šaukštai natūralaus jogurto1 vnt didelio svogūno2 česnako skiltelės1 vnt aitrioji paprika1 vnt morka10 g imbiero šaknies1 arb šaukšt aliejaus15 g kario...

Skaityti daugiau

Prancūziška svogūnų sriuba

Prancūziška svogūnų sriuba Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Visus produktus galite įsigyti RIMI parduotuvėse Prancūziška svogūnų sriuba Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Visus produktus galite įsigyti RIMI parduotuvėse Porcijos Gaminimo laikas 2porcijos 1,5valandos Porcijos 2porcijos Gaminimo laikas 1,5valandos Patiekalo tipas Sriuba Ingredientai 60 g sviesto750 g geltonas svogūnas2 vnt česnako skiltelės1500 ml jautienos sultinio100 ml baltojo vyno200 g tarkuoto sūrio1 vnt lauro lapų4 vnt čiobrelio šakelės druskos ir pipirų (pagal skonį) alyvuogių aliejaus (pagal skonį) Porcijos: porcijos Ingredientai 60 g sviesto750 g geltonas svogūnas2 vnt česnako skiltelės1500...

Skaityti daugiau

Minestronė

Minestronė Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Šiam patiekalui pagaminti reikalingų ingredientų galite įsigyti „Rimi“ parduotuvėse. Minestronė Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Šiam patiekalui pagaminti reikalingų ingredientų galite įsigyti „Rimi“ parduotuvėse. Patiekalo tipas Sriuba Ingredientai 1 arb. šaukštelis kalendrų sėklų2 valg. šaukštai alyvogių aliejaus2 vnt česnako skiltelės1 vnt svogūnų1 vnt raudonos aitriosios paprikos1 vnt mažų porų1 vnt citrinos žievelės1 vnt plonai pjaustyto pankolio gumbo,1 vnt saliero stiebo250 g žaliųjų pupelių150 g ankštinių žirnių25 g svogūnų laiškų50 g špinatų (mažųjų)200 g smidrų (jaunų)150 g šaldytų žaliųjų žirnelių1 arb. šaukštelis...

Skaityti daugiau
  • 1
  • 2

Partneriai

Pin It on Pinterest