moliūgų

Burokėlių falafelių triufeliai su veganisko faršo rizotu

Burokėlių falafelių triufeliai su veganisko faršo rizotu Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Pristatome restorano “Labai” virtuvės šefo Egidijaus Kraunelio sukurtą patiekalą, kurį skanavo GERO SKONIO klubo svečiai iš “Garden gourmet” augalinės kilmės produktų. Burokėlių falafelių triufeliai su veganisko faršo rizotu Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Pristatome restorano “Labai” virtuvės šefo Egidijaus Kraunelio sukurtą patiekalą, kurį skanavo GERO SKONIO klubo svečiai iš “Garden gourmet” augalinės kilmės produktų. Patiekalo tipas Pagrindinis patiekalas Ingredientai TRIUFELIAMS1 kg burokėlių falafelių300 g virtų bulvių300 g mocarelos50 g česnako miltelių50 g svogūno miltelių3 vnt...

Skaityti daugiau

Karamelizuotų obuolių ir moliūgų pyragas

Karamelizuotų obuolių ir moliūgų pyragas Balsai: 1 Įvertinimas: 4 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Karamelizuotų obuolių ir moliūgų pyragas Balsai: 1 Įvertinimas: 4 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos Gaminimo laikas 8asmenims 15-30minučių Porcijos 8asmenims Gaminimo laikas 15-30minučių Patiekalo tipas Desertas Ingredientai Įdarui paruošti10 obuolių300 g moliūgų5-6 lapeliai šviežių levandųTešlai paruošti250 g miltų (sumaišykite aukščiausios rūšies kvietinius ir ruginius)100 g sviesto0.5 stiklinės vandens Porcijos: asmenims Ingredientai Įdarui paruošti10 obuolių300 g moliūgų5-6 lapeliai šviežių levandųTešlai paruošti250 g miltų (sumaišykite aukščiausios rūšies kvietinius ir ruginius)100 g sviesto0.5 stiklinės vandens Porcijos: asmenims Patiekalo tipas Desertas Gaminimo instrukcijos Keptuvėje...

Skaityti daugiau

Partneriai

Pin It on Pinterest