rupios jūros druskos

Keptos austrės su tailandietišku padažu

Keptos austrės su tailandietišku padažu Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe „Big Green Egg“ virtuvės meistrų receptas. Kepsninės priedai : ketaus grotelės Keptos austrės su tailandietišku padažu Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe „Big Green Egg“ virtuvės meistrų receptas. Kepsninės priedai : ketaus grotelės Porcijos Prep Time Gaminimo laikas 10porcijų 20minučių 5minutės Porcijos Prep Time 10porcijų 20minučių Gaminimo laikas 5minutės Patiekalo tipas Užkandis Ingredientai Reikės10 vnt austrių500 g rupios jūros druskosPadažui5 vnt laiškinių svogūnų1 vnt raudonosios aitriosios paprikos3 cm imbiero šaknies5 valg. šaukštų sojų padažo (Kikkoman su mažesniu druskos...

Skaityti daugiau

Lašišos gravlax ir avokadų kremas

Vilius Ručinskas   „Trinity“ virtuvės šefas Vilius Ručinskas. Lašišos Gravlax ir avokadų kremas Balsai: 2 Įvertinimas: 5 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Lašišos Gravlax ir avokadų kremas Balsai: 2 Įvertinimas: 5 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos 6 Porcijos 6 Patiekalo tipas Užkandis Ingredientai Lašišai90 g ekologiško rudo cukraus60 g rupios jūros druskos1 v. š. šviežiai grūstų juodųjų pipirų800 g šviežios lašišos filė su oda50 g smulkintų šviežių krapų2 a. š. tarkuotų šviežių krienų300 g nekepto, nulupto raudonojo burokėlioAvokadų kremui10 ml citrinų sulčių10 ml laimo sulčių20 ml apelsinų sulčių3 vnt. didelių ir prinokusių avokadų1 v....

Skaityti daugiau

Partneriai

Pin It on Pinterest