Vilius Ručinskas

Vilius Ručinskas

 

„Trinity“ virtuvės šefas Vilius Ručinskas.

Lašišos Gravlax ir avokadų kremas
Balsai: 2
Įvertinimas: 5
Tavo vertinimas:
Įvertink šį receptą!
Print Recipe
Lašišos Gravlax ir avokadų kremas
Balsai: 2
Įvertinimas: 5
Tavo vertinimas:
Įvertink šį receptą!
Print Recipe
Porcijos
6
Porcijos
6
Gaminimo instrukcijos
  1. Lašišos vidinę pusę apibarstome cukraus ir druskos mišiniu, tada ant jo višraus dedame krapus ir krienus. Užsidedame pirštines ir užtarkuojame burokėlius.
  2. Kuo tvirčiau įsukame lašišą į maistinę plėvelę. Laikome šaldytuve 2 dienas, apversdami bent 2 kartus, kad marinatas ir burokėlių spalva tolygiai įsigertų.
  3. Po dviejų dienų nuplauname druskos ir cukraus mišinį ir labai kruopščiai nusausiname popieriniu rankšluoščiu.
  4. Sudedame visus avokadų kremo ingredientus į maisto smulkintuvą ir triname iki norimos konsistencijos. Restorane mes jį malame, kol tampa visai vientisas, bet Jūs to daryti tikrai neprivalote.
  5. Pjaustome lašiša ir ant lėkštės tepame kremą. Restorane mes šį patiekalą tiekiame su melionų geliu, burokėliais marinuota kaliarope, šviežiu ir marinuotu ridikais, naminės duonos traškučiais ir rūgštynėmis, bet taip pat puikiai tiktų ir marinuotas svogūnas ar pasifloras, šviežias agurkas, virti burokėliai, krienų kremas ar sauja mėgstamų salotų lapų. Gardiems pusryčiams, pasiruoštus produktus drąsiai galime dėti ant geros kokybės tamsios duonos ar šalia mikšto žalumynų omleto. Skanaus.
Maistinė vertė
Lašišos Gravlax ir avokadų kremas
Vienos porcijos maistinė vertė
Kalorijos 313 Kalorijos iš riebalų 108
% Dienos norma*
Riebalai 12g 18%
Sotieji riebalai 2g 10%
Polinesotieji riebalai 3g
Mononosotieji riebalai 5g
Cholesterolis 60mg 20%
Natris 4110mg 171%
Kalis 833mg 24%
Angliavandeniai 22g 7%
Skaidulinės medžiagos 2g 8%
Cukrus 19g
Protein 30g 60%
Vitaminas A 16%
Vitaminas C 25%
Kalcis 8%
Geležis 9%
* Procentinė dienos normos dalis paskaičiuota pagal dietą, kurią sudaro 2000 kalorijų dienai.
Pasidalink šiuo receptu