Varškės sūriu įdaryti kepti svogūnai
Balsai: 0
Įvertinimas: 0
Tavo vertinimas:
Įvertink šį receptą!
Print Recipe
Visus produktus galite įsigyti RIMI parduotuvėse
Varškės sūriu įdaryti kepti svogūnai
Balsai: 0
Įvertinimas: 0
Tavo vertinimas:
Įvertink šį receptą!
Print Recipe
Visus produktus galite įsigyti RIMI parduotuvėse
Porcijos Gaminimo laikas
3asmenys 1valanda
Porcijos
3asmenys
Gaminimo laikas
1valanda
Gaminimo instrukcijos
  1. Orkaitę įkaitinkite iki 190˚C temperatūros. Nulupkite svogūnus, nupjaukite jų viršūnėles ir šaukšteliu išgremžkite svogūnų vidų – palikite tik du sluoksnius.
  2. Tada svogūnų „puodelius“ dėkite į kepimo indą, šliūkštelėkite į indą porą šaukštų vandens ir patepkite svogūnus aliejumi. Kruopščiai uždenkite folija ir kepkite 20–30 minučių, kol svogūnai suminkštės, bet stipriai nesusmuks.
  3. Tuo metu susmulkinkite išskobtą svogūnų masę. Vidutinio dydžio prikaistuvyje pakaitinkite likusį aliejų ir 10 minučių jame kepkite susmulkintus svogūnus nuolat maišydami, kol jie suminkštės ir pagels. Tada leiskite atvėsti.
  4. Dubenyje sumaišykite atvėsintą svogūnų masę su puse nurodyto kiekio varškės sūrio, aitriąja paprika, saulėje džiovintais pomidorais, susmulkintais čiobreliais, petražolėmis, graikiniais riešutais, išplaktu kiaušiniu, taip pat trupučiu druskos ir šviežiai maltais pipirais. Viską gerai išmaišykite.
Maistinė vertė
Varškės sūriu įdaryti kepti svogūnai
Vienos porcijos maistinė vertė
Kalorijos 512 Kalorijos iš riebalų 306
% Dienos norma*
Riebalai 34g 52%
Sotieji riebalai 9g 45%
Polinesotieji riebalai 10g
Mononosotieji riebalai 14g
Cholesterolis 112mg 37%
Natris 616mg 26%
Kalis 779mg 22%
Angliavandeniai 42g 14%
Skaidulinės medžiagos 6g 24%
Cukrus 14g
Protein 14g 28%
Vitaminas A 7%
Vitaminas C 34%
Kalcis 24%
Geležis 13%
* Procentinė dienos normos dalis paskaičiuota pagal dietą, kurią sudaro 2000 kalorijų dienai.
Pasidalink šiuo receptu