spanguolių

Klasikinis spanguolių kisielius

Klasikinis spanguolių kisielius Balsai: 2 Įvertinimas: 4.5 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Klasikinis spanguolių kisielius Balsai: 2 Įvertinimas: 4.5 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Gaminimo laikas 30minučių Gaminimo laikas 30minučių Patiekalo tipas Gėrimai Ingredientai 3 l vandens1 l spanguolių (šviežios arba šaldytos)100 g cukraus (0,5 stiklinės)3 valg. š kukurūzų krakmolo Porcijos: Ingredientai 3 l vandens1 l spanguolių (šviežios arba šaldytos)100 g cukraus (0,5 stiklinės)3 valg. š kukurūzų krakmolo Porcijos: Patiekalo tipas Gėrimai Gaminimo instrukcijos Smulkintuvu iki tyrės sutrinkite spanguoles su cukrumi.Supilkite gautą masę į verdantį vandenį, užvirkite. Išvirus perkoškite gautą masę per tankų sietelį, kad...

Skaityti daugiau

Kepta antis, įdaryta grikiais, obuoliais ir citrusiniais vaisiais

Artėjant didžiosioms metų šventėms dalinamės išskirtiniu kalėdiniu receptu aukščiausios kokybės ančiai paruošti.   Kepta antis, įdaryta grikiais, obuoliais ir citrusiniais vaisiais Balsai: 3 Įvertinimas: 4.67 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Kepta antis, įdaryta grikiais, obuoliais ir citrusiniais vaisiais Balsai: 3 Įvertinimas: 4.67 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos 6 Porcijos 6 Patiekalo tipas Pagrindinis patiekalas Ingredientai 1 šviežio „Lapino puotos“ ančiuko500 g obuolių, apelsinų, mandarinų250 ml raudonojo vyno100 g nevirtų grikių druskos ir pipirų cinamono kadagių uogų kalendrų spanguolių rozmarinų kaukinių paukščių prieskonių Porcijos: Ingredientai 1 šviežio „Lapino puotos“ ančiuko500 g obuolių, apelsinų, mandarinų250 ml raudonojo vyno100...

Skaityti daugiau

Partneriai

Pin It on Pinterest