Klasikinis spanguolių kisielius
Balsai: 1
Įvertinimas: 5
Tavo vertinimas:
Įvertink šį receptą!
Print Recipe
Klasikinis spanguolių kisielius
Balsai: 1
Įvertinimas: 5
Tavo vertinimas:
Įvertink šį receptą!
Print Recipe
Gaminimo laikas
30minučių
Gaminimo laikas
30minučių
Ingredientai
Porcijos:
Ingredientai
Porcijos:
Gaminimo instrukcijos
  1. Smulkintuvu iki tyrės sutrinkite spanguoles su cukrumi.
  2. Supilkite gautą masę į verdantį vandenį, užvirkite. Išvirus perkoškite gautą masę per tankų sietelį, kad neliktų uogų gabaliukų.
  3. Nedideliame indelyje krakmolą išmaišykite su puse puodelio šalto vandens.
  4. Nuolat maišydami vandens ir krakmolo masę supilkite ją į puodą su spanguolėmis bei pakaitinkite (užvirti nereikia). Kisielių supilstykite į stiklines ar norimu indelius ir palikite atvėsti.
Maistinė vertė
Klasikinis spanguolių kisielius
Vienos porcijos maistinė vertė
Kalorijos 930 Kalorijos iš riebalų 9
% Dienos norma*
Riebalai 1g 2%
Sotieji riebalai 0.1g 1%
Polinesotieji riebalai 1g
Mononosotieji riebalai 0.2g
Natris 251mg 10%
Kalis 850mg 24%
Angliavandeniai 243g 81%
Skaidulinės medžiagos 46g 184%
Cukrus 140g
Protein 4g 8%
Vitaminas A 10%
Vitaminas C 220%
Kalcis 10%
Geležis 10%
* Procentinė dienos normos dalis paskaičiuota pagal dietą, kurią sudaro 2000 kalorijų dienai.
Pasidalink šiuo receptu