sviesto

„Perlotto“ su kepta ir parūkyta anties krūtinėle

„Perlotto“ su kepta ir parūkyta anties krūtinėle Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe „Perlotto“ su kepta ir parūkyta anties krūtinėle Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos Gaminimo laikas 4 50min Porcijos 4 Gaminimo laikas 50min Patiekalo tipas Užkandis Ingredientai 1 keptos anties krūtinėlės100 g karšto rūkymo anties krūtinėlės400 g „Mini“ perlinių kruopų80 g sauso raudono vyno1 svogūno40 g aliejaus40 g sviesto200 g burokėlių tyrės200 g grietinėlės druskos maltų juodųjų pipirų100 g maskarponės drožlių40 g „Pecorino“ sūrio drožlių20 g susmulkintų džiovintų alyvuogių rūgštynių daigų žalio aliejaus Porcijos: Ingredientai 1...

Skaityti daugiau

Obuoliai, grūdai, karamelė

Obuoliai, grūdai, karamelė Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Obuoliai, grūdai, karamelė Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos 10 Porcijos 10 Patiekalo tipas Desertas Ingredientai Plikytos tešlos pyragėliams125 g pieno125 g vandens10 g cukraus2 g druskos100 g sviesto150 g miltų225 g kiaušiniųCukrinei tešlai100 g sviesto125 g cukraus125 g miltų2 g druskosObuolių kremui125 g obuolių tyrės30 g kiaušinių trynių37 g kiaušinio25 g cukraus37 g sviestoMiežių salyklo ledams300 g pieno30 g skrudintų miežių salyklo56 g kiaušinių trynių20 g melasos46 g cukraus19 g gliukozės240 g grietinėlės10 g miežių salyklo ekstraktoTraškumui50 g...

Skaityti daugiau

Šokoladinis trio

Šokoladinis trio Balsai: 1 Įvertinimas: 5 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Šokoladinis trio Balsai: 1 Įvertinimas: 5 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos 3 Porcijos 3 Patiekalo tipas Desertas Ingredientai Šokoladinis biskvitas6 kiaušiniai75 g cukraus250 g marcipano75 g sviesto70 g miltų55 g šokoladinės kakavos13 g kepimo miltelių20 g trintų graikinių riešutųAngliškas kremas60 g cukraus280 g pieno80 g kiaušinio tryniųŠokoladiniai putėsiai350 g plaktos grietinėlės (35 proc. riebumo)300 g juodojo šokolado200 g karšto angliško kremoPieniško šokolado ganašas160 ml grietinėlės300 g pieniško (arba šiek tiek daugiau baltojo) šokolado Porcijos: Ingredientai Šokoladinis biskvitas6 kiaušiniai75 g cukraus250 g marcipano75 g...

Skaityti daugiau

Folijoje kepta šviežia menkė

Folijoje kepta šviežia menkė Balsai: 3 Įvertinimas: 4.33 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Folijoje kepta šviežia menkė Balsai: 3 Įvertinimas: 4.33 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Gaminimo laikas 40minučių Gaminimo laikas 40minučių Patiekalo tipas Pagrindinis patiekalas Ingredientai 200 g šviežios menkės sviesto1 skiltelė citrinos druska pipirai laurų lapeliai2 bulvėsČesnakiniam padažui paruošti30 g grietinėlės1 valgomasis šaukštas alyvuogių aliejus28 ml citrinų sulčių1 skiltelė česnako druska pipirai Porcijos: Ingredientai 200 g šviežios menkės sviesto1 skiltelė citrinos druska pipirai laurų lapeliai2 bulvėsČesnakiniam padažui paruošti30 g grietinėlės1 valgomasis šaukštas alyvuogių aliejus28 ml citrinų sulčių1 skiltelė česnako druska pipirai Porcijos: Patiekalo...

Skaityti daugiau

Šventinis pyragas

Šventinis pyragas Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Šventinis pyragas Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos Gaminimo laikas 20gabalėlių 2-3valandos Porcijos 20gabalėlių Gaminimo laikas 2-3valandos Patiekalo tipas Desertas Ingredientai 1 kg aukščiausios rūšies kvietiniai miltai400 ml pieno50 g presuotų mielių220 g sviesto3 kiaušiniai1 kiaušinis (pyragui aptepti)220 g cukraus10 g druskos20 g vanilinio cukraus Porcijos: gabalėlių Ingredientai 1 kg aukščiausios rūšies kvietiniai miltai400 ml pieno50 g presuotų mielių220 g sviesto3 kiaušiniai1 kiaušinis (pyragui aptepti)220 g cukraus10 g druskos20 g vanilinio cukraus Porcijos: gabalėlių Patiekalo tipas Desertas Gaminimo instrukcijos Mieles...

Skaityti daugiau

Partneriai

Pin It on Pinterest